Charlotte is klaar met het negatieve gedoe en gefluister van Jacqueline en Chiara

Charlotte is klaar met het negatieve gedoe en gefluister van Jacqueline en Chiara

Charlotte, Lindsey en Jolien zitten buiten te kletsen. Charlotte is het negatieve gedoe van Jacqueline en Chiara zat. En ze moet even haar frustraties kwijt.

Ik heb zo’n goede week gehad en ze halen mij eruit zegt Charlotte. Dan kom ik positief de dagboekkamer uit, dan zie ik weer die twee en dan wordt ik gelijk meegezogen. En het gefluister. Het gaat mij er niet om wat ze over mij zeggen maar wat ze over iedereen zeggen. Daar gaat het mij om. Jolien vertelt dat ze zien dat ze goed met haar is. Tot vorige week wisten ze van mij op wie ik zou gaan tijdens nominaties. Ze voelen deze week dat ik anders ben en weten niet meer wat ik denk. Daarom gingen ze naar mij. Lindsey vindt het overduidelijk en Jolien zegt snap je nu waarom het zo moeilijk voor mij is. Ik ben het nu aan het uitzoeken, ik wil niet gemanipuleerd worden. Charlotte zegt dat ze haar best gedaan heeft om vriendelijk te doen tegen die twee. Maar als er continu geklaagd wordt, negativiteit, opmerkingen. Ik kijk die twee niet meer aan, ik kan het niet meer. Ik kan niet vriendelijk blijven doen. Kunnen ze niet een keer zeggen dat is een goed idee. Ik versta dat niet. Ik ben blij met de nominaties, en ik ga volgende week ga ik mijn best doen om de power of nomination te krijgen. Ik weet wie erop komt. Jolien vraagt zich af wat ze nu moet doen. Je gevoel volgen merkt Lindsey op. Hou het voor jezelf want als mensen daar lucht van krijgen ben je de target.

Verder is het vrij rustig in het huis, het is wachten op de liveshow van vanavond. Welke genomineerde bewoner moet er vanavond weg? Wordt het Jacqueline, Jason of Rob? Je kunt nog altijd stemmen wie je in het huis wilt houden, dit doe je via onderstaande links:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.2]
Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Gerard at 16:44

    I, zeg alleen maar Charlotte op ook op Lindsey en Chayron die buiten waren met je samen met Jolien…..die twee zijn valse gasten net zoals Isa die is ook niet te vertrouwen…..Dus op meid.

  2. Marjo at 17:57

    Hopen dat er vanavond twee uit moeten, Rob en Jacqueline dan zal het voor iedereen een stuk aangenamer zijn in het blok. En dan Danny terug halen.

  3. Roberto at 18:54

    De ketel maakt de pot uit dat ze zwart ziet. Deze juffrouw moet eruit zij is de enige negatieve in het huis. Charlotte go home please

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *