Home » Jolien spreekt Rob toe omdat hij haar tweede Chelsea zou hebben genoemd

Jolien spreekt Rob toe omdat hij haar tweede Chelsea zou hebben genoemd

Door BigBrotherNederland

Jolien besluit Rob op deze nieuwe dag eens aan te spreken. Ze heeft namelijk iets gehoord wat Rob over haar gezegd zou hebben. Rob zou haar namelijk tweede Chelsea hebben genoemd.

Jolien zegt dat ze gisteren gehoord heeft dat Rob gezegd zou hebben dat ze Chelsea 2 zou zijn. Chelsea 2 is terug. Nee antwoordt Rob, ik vind je een goed mens. Je bent leuk en lief. Ik heb niks tegen je. Ik heb gezegd dat Jolien de eerste week teruggetrokken en stil was. En dat je nu opgebloeid bent en dat vind ik prachtig om te zien. En ze wordt een beetje meegetrokken door Charlotte, als ze maar niet zoals Chelsea wordt. Dat heb ik gezegd, geen tweede Chelsea wordt. Ik zie je ook een beetje drukker worden. Dat is leuk maar je moet denk ik zorgen dat het niet teveel wordt. Jolien merkt op dat Rob het vijf keer gezegd zou hebben. Vijf reageert Rob verontwaardigd, ik vind het ongelooflijk. Ik zweer het je, ik heb dat niet vijf keer gezegd. Ik zou graag willen weten wie dat gezegd heeft. En wie het lef heeft dat over mij te zeggen, het is absoluut niet waar. Jolien legt uit dat ze thuis wel teveel is, ik ben drie weken niet mijzelf geweest. Ik ben verdrietig geweest en slecht gevoeld. Nu voel ik mij goed en dan is het gewoon spijtig dat ik dat hoor. Ik ook antwoordt Rob, want wie verzint dat? Het is echt niet waar. Ik hoor zoveel Rob antwoordt Jolien, ik weet niet meer wat ik nog moet gelopen. Er wordt veel gemanipuleerd en weet niet wat echt is of niet echt is.

Daarna vertelt Jolien ook nog dat Rob ook nog gezegd zou hebben kijk ze daar nu zitten, de nageltjes doen. Rob vraagt zich af daar mis mee is als hij dat gezegd heeft. Ik heb het er met Bart over gehad en ik zei kijk die zijn lekker bezig. Een uurtje in de ochtend en ’s avonds. Dat is niet negatief alleen maar leuk benadrukt hij. Jolien antwoordt dat er werd gezegd dat het negatief zou zijn en volgens Rob was dat zeker niet het geval. Er wordt over mij ook geroddeld en dat is niet waar voegt hij eraan toe.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 23 Average: 4.2]

Ook interessant:

6 Reacties

Lydia 11 februari 2023 - 13:26

Rob heeft gelijk!
Jolien is onnozel ze is enorm met haar uiterlijk bezig.
Er zit niks in..enkel oppervlakkig!

Beantwoord
Lydia 11 februari 2023 - 13:27

Rob heeft gelijk!
Jolien is onnozel ze is enorm met haar uiterlijk bezig!

Beantwoord
Leen 11 februari 2023 - 14:32

Zielig gedoe

Beantwoord
Alex 11 februari 2023 - 15:15

Misschien was het wel een compliment.

Beantwoord
Yvonne kerssens 11 februari 2023 - 16:24

Waarom ?

Beantwoord
Chelly 13 februari 2023 - 17:19

Rob moet er zo snel mogelijk uit
Dit is een spel en om de hele dag te kijken naar een zieke man op de bank is een afknapper

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page