Big Brother heeft een nieuw spel, de hond van Jolien is in het huis geweest

Big Brother heeft een nieuw spel, de hond van Jolien is in het huis geweest

De bewoners zijn nog altijd druk bezig met de jackpot challenge, ze moeten een bak gevuld met ballen met een waarde van 25 euro per stuk dichthouden. Dit hebben ze vannacht ook gedaan. Op deze nieuwe dag spreekt Big Brother hen toe. Hij heeft een nieuw spel.

Bewoners goedemorgen, fijn om te zien dat jullie allemaal zijn opgestaan. Jullie zitten altijd vol energie, jullie rennen en springen door mijn huis. Bij spellen geven jullie altijd alles en wordt er zonde reden gegild. Vandaag lijkt het energiepeil iets lager. Maar de dag is nog jong. Aan al deze ontplofte energiebronnen komt een einde en wel wanneer ik freeze zeg. Want dan stoppen jullie onmiddellijk met alles wat jullie aan het doen zijn. Als ik freeze zeg bevries je letterlijk en blijf je stokstijf staan. Jullie praten dan ook niet meer en dit zo lang tot ik jullie laat weten dat het voorbij is. De eerste freeze zal ik vandaag al aankondigen. En als het jullie lukt om niet te bewegen en niet te praten krijgen jullie een grote beloning. Namelijk onbeperkt warm water voor de hele week. Helemaal gratis en voor niks. Daarna doen de bewoners een oefen ronde. De volgende keer is het voor het echt en het wordt heel bijzonder. Wacht maar af.

En inderdaad duurt het niet heel lang voordat Big Brother de freeze opdracht inzet. Dit is overigens buiten beeld geweest want er was een livestream onderbreking. Als er weer beeld is zien we Jolien in tranen. Haar hond liep namelijk binnen in het huis. Hij liep hier heel de tijd rond zegt Chayron. Ik heb niks tegen hem kunnen zeggen huilt Jolien. Zo erg! Hij stond heel de tijd  bij mij te ruiken. Nu moet ik kiezen tussen warm water en mijn hond he. Jolien wordt getroost en ze blijft huilen. Uiteindelijk wordt ze wel rustiger en was ze toch blij om haar hond en vriend kon zien… Het is nu afwachten op de volgende freeze opdracht.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 22 Average: 4.5]
Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Han at 13:02

    Dat diertje is hartstikke blij om haar te zien en dan kan ze hem/haar niet eens begroeten.
    Er wordt niet stilgestaan bij hoe dit voor de hond is.

  2. Brenda Kranenburg at 13:09

    Dit is echt te oneerlijk Big Brother, Rob kan en wil met niks meedoen. Een ander had beter kans gemaakt om in het huis te zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *