Home » Big Brother heeft een nieuw spel, de hond van Jolien is in het huis geweest

Big Brother heeft een nieuw spel, de hond van Jolien is in het huis geweest

Door BigBrotherNederland

De bewoners zijn nog altijd druk bezig met de jackpot challenge, ze moeten een bak gevuld met ballen met een waarde van 25 euro per stuk dichthouden. Dit hebben ze vannacht ook gedaan. Op deze nieuwe dag spreekt Big Brother hen toe. Hij heeft een nieuw spel.

Bewoners goedemorgen, fijn om te zien dat jullie allemaal zijn opgestaan. Jullie zitten altijd vol energie, jullie rennen en springen door mijn huis. Bij spellen geven jullie altijd alles en wordt er zonde reden gegild. Vandaag lijkt het energiepeil iets lager. Maar de dag is nog jong. Aan al deze ontplofte energiebronnen komt een einde en wel wanneer ik freeze zeg. Want dan stoppen jullie onmiddellijk met alles wat jullie aan het doen zijn. Als ik freeze zeg bevries je letterlijk en blijf je stokstijf staan. Jullie praten dan ook niet meer en dit zo lang tot ik jullie laat weten dat het voorbij is. De eerste freeze zal ik vandaag al aankondigen. En als het jullie lukt om niet te bewegen en niet te praten krijgen jullie een grote beloning. Namelijk onbeperkt warm water voor de hele week. Helemaal gratis en voor niks. Daarna doen de bewoners een oefen ronde. De volgende keer is het voor het echt en het wordt heel bijzonder. Wacht maar af.

En inderdaad duurt het niet heel lang voordat Big Brother de freeze opdracht inzet. Dit is overigens buiten beeld geweest want er was een livestream onderbreking. Als er weer beeld is zien we Jolien in tranen. Haar hond liep namelijk binnen in het huis. Hij liep hier heel de tijd rond zegt Chayron. Ik heb niks tegen hem kunnen zeggen huilt Jolien. Zo erg! Hij stond heel de tijd  bij mij te ruiken. Nu moet ik kiezen tussen warm water en mijn hond he. Jolien wordt getroost en ze blijft huilen. Uiteindelijk wordt ze wel rustiger en was ze toch blij om haar hond en vriend kon zien… Het is nu afwachten op de volgende freeze opdracht.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 22 Average: 4.5]

Ook interessant:

10 Reacties

Lydia 13 februari 2023 - 12:26

Leuk…
Goed zo BigBrother!

Beantwoord
Han 13 februari 2023 - 13:02

Dat diertje is hartstikke blij om haar te zien en dan kan ze hem/haar niet eens begroeten.
Er wordt niet stilgestaan bij hoe dit voor de hond is.

Beantwoord
Brenda Kranenburg 13 februari 2023 - 13:09

Dit is echt te oneerlijk Big Brother, Rob kan en wil met niks meedoen. Een ander had beter kans gemaakt om in het huis te zitten.

Beantwoord
Yvonne kerssens 13 februari 2023 - 13:27

Vond iedereen het leukk dat er een hond was ?

Beantwoord
Alex 13 februari 2023 - 14:11

Hoe lang moeten ze stilstaan?

Beantwoord
Roberto 13 februari 2023 - 14:16

Ali en ias moeten eruit ze zijn arrogant tot en met.

Beantwoord
Eliane 13 februari 2023 - 15:34

We zijn Rob zijn gezeur beu…hij had beter het huis verlaten ipv Jacqueline.

Beantwoord
GERARDUS 13 februari 2023 - 17:20

LINDSEY en CHAYRON die twee moet ook op de bank gaan zitten naast Chiara

Beantwoord
Diane Vd mortel 14 februari 2023 - 00:57

Ik zou kak hebben aan het water en mijn hond heerlijk knuffelen en niet getraumatiseerd naar huis laten gaan. Dan koken ze maar water, big deal die paar dagen.

Beantwoord
Leeke 14 februari 2023 - 21:22

Bart en Jason waren erg aardig voor Jolien…

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page