Home » De bewoners winnen warm water en Lindsey, Jolien, Charlotte en Jason winnen een bijzonder etentje

De bewoners winnen warm water en Lindsey, Jolien, Charlotte en Jason winnen een bijzonder etentje

Door BigBrotherNederland

De bewoners hebben een freeze opdracht gedaan. De hond van Jolien was in het huis. Inmiddels heeft Big Brother laten weten dat de opdracht geslaagd is en dat betekent dat ze deze week gratis warm water hebben en hiervan mogen genieten. Dat wordt dan ook flink gedaan. Rob is vandaag weer onderzocht door een dokter in de dagboekkamer. Er zit weer vocht in zijn knie en krijgt opnieuw medicatie voorgeschreven. Het zou over een paar dagen beter moeten zijn.

Nog wat later op de middag roept Big Brother weer iedereen naar de woonkamer. Als iedereen er is neemt Big Brother het woord. Jullie hebben gedurende jullie verblijf hier op verschillende manieren jullie kwaliteiten getoond. En vandaag kunnen jullie laten zien hoe goed jullie zijn in evenwicht of meer specifiek coördinatie en balans. We spelen voor vier winnaars en de inzet is een heel bijzonder etentje. We spelen het spel in de gameroom, dus een van jullie speelt niet mee. Want hij of zij moeten ervoor zorgen dat de ballen in de bak blijven. De rest komt naar de gameroom. De groep gaat uiteindelijk in overleg. Er volgt een loting en uiteindelijk wordt Michelangelo uitgeloot en richt zich op de jackpot opdracht. De rest verdwijnt in de gameroom, ook Rob. Vervolgens volgt er een livestream onderbreking.

Als er beeld is zien we de bewoners nog in de gameroom staan. Chayron zegt tegen de winnaars dat ze ervan moeten genieten. Daarna geeft hij Lindsey, Jolien, Charlotte en Jason een knuffel. Ias oogt wat gepikeerd, het is hoe mensen tegen je praten. Dat is het probleem. Jason antwoordt dat hij het snapt. Ook hebben ze iets in de gameroom gezien, screenshots van iets maken we uit de verhalen op. Ook stonden er kaarten maar Charlotte denkt dat het ter versiering is. Ik denk dat we dat nog apart krijgen. Misschien krijgen jullie dat wel tijdens het eten merkt Chayron op. Charlotte denkt dat ze allemaal wel valentijnskaarten krijgen. Ali grapt dat ze maar wat eten mee moeten nemen in hun zakken. Wordt vervolgd!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 25 Average: 4.3]

Ook interessant:

6 Reacties

Alex 13 februari 2023 - 14:55

Tegen de tijd dat dit op de tv komt is het Valentijnsdag.

Beantwoord
Lydia 13 februari 2023 - 14:58

Een goed beginvoor Charlotte,ze wint alles!
Gelukkig Jason ook!hij eet graag…

Beantwoord
Yvonne kerssens 13 februari 2023 - 15:09

Super leuk ga vanavond weer kijken om 20:30 heb er zin in !!

Beantwoord
Gerard 13 februari 2023 - 23:30

IAS is echt een heel raar ventje…Hij moet alles hebben steelt munten van een ander. Maar gelukkig Heeft Ali hem door. En heeft zijn munten terug.

Beantwoord
Lydia 14 februari 2023 - 07:09

Wie heeft de power of nomination?

Beantwoord
Lili 15 februari 2023 - 19:35

T’is hun gegund eindelijk wat blijheid..
Voor hoelang…want Jolien zit erbij…

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page