Jolien wint toegang tot de fan room tijdens een spel

Jolien wint toegang tot de fan room tijdens een spel

Op deze nieuwe dag in Big Brother zijn er alweer een paar livestream onderbrekingen geweest. Een enkeling duurde best lang. Buiten beeld hebben de bewoners een spel gespeeld blijkt uit onderlinge gesprekken. Ias en Charlotte zijn de eersten die we zien, de twee zijn uit het spel gespeeld door Bart. Charlotte heeft daar enige irritatie over. Ook wordt er iets over het spel gezegd, het zou iets met kaarten zijn en je kon coins verdienen. Ook zou er een game over kaart zijn. Uiteindelijk wordt duidelijk dat je met het spel ook toegang tot de fan room kan winnen. Ali pakte ook een kaart waarbij hij de opdracht kreeg om ergens over te liegen maar niemand trapte daarin. Bart komt ook terug en zegt dat hij veel coins gewonnen heeft maar hoeveel is onduidelijk. Uiteindelijk komen er steeds meer bewoners terug .En weten we van redelijk wat mensen wat ze gewonnen hebben. Michelangelo heeft 14 coins gewonnen, Jason 18 coins, Rob 17 coins, Lindsey 7 coins, Jolien 4 coins. Maar daarnaast heeft Jolien ook de toegang tot de fan room gewonnen! Wat ze daar te zien krijgt is nog niet helemaal duidelijk en of dit in beeld komt is ook nog even afwachten. Inmiddels is er weer een livestream onderbreking.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 23 Average: 4.8]
Er zijn 10 reacties op dit artikel
  1. Elsbeth van den Bosch at 14:32

    Ik ben blij dat ik geen geld heb uitgegeven aan die livestream van het BB huis. Continue onderbrekingen zodat je er toch nog weinig meer voordeel aan hebt als kijker.
    Zonde van je geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *