Rob is klaar met zijn verblijf in Big Brother en hoopt genomineerd te worden

Rob is klaar met zijn verblijf in Big Brother en hoopt genomineerd te worden

Rob is een veelbesproken bewoner van Big Brother. Hij heeft regelmatig gezondheidsklachten en ligt veel op de bank. Vandaag heeft hij een gesprek met Bart. Rob lijkt klaar te zijn met zijn verblijf in Big Brother en zou naar huis willen…

De verveling slaat weer toe hoor zegt Rob. Ik kijk nu al tegen donderdag en vrijdag op. Ja en nee antwoordt Bart, na het ene komt weer het andere. Ik ben benieuwd naar maandag of dinsdag. Ik ook wel zegt Rob, kijken wat voor spel het wordt. En hoe het gaat verlopen. En of we nog een weekje mogen blijven of niet voegt Bart eraan toe. Nou ik ben er wel klaar mee eigenlijk geeft Rob toe. Ik ga nu hopen dat ik genomineerd wordt. En het publiek denkt stuur die man lekker naar huis. Ik heb nog steeds pijn in mijn nek en mijn been is niet goed. Lichamelijke ongemakken, verveling en verlangen. Alles te samen. Het eten is nu wel goed maar als dat niet goed was had ik echt mijn biezen gepakt voegt hij eraan toe. Misschien moet je het de volgende keer zeggen tijdens het nomineren merkt Bart op. Volgens Rob mag dat niet, je mag niemand beïnvloeden. Bart denkt dat als je zoiets zelf aangeeft dat wel anders is. Ik ben er echt wel klaar mee benadrukt Rob. Met alles. Misschien kun je dat vragen in de dagboekkamer maar je moet er zelf over beslissen merkt Bart op. Ik ga je wel missen dan. Dat komt ook wel weer goed joh zegt Rob. Ik heb al nagedacht vandaag, vanmorgen was wel leuk maareh… Ik heb het niet naar mijn zin gewoon. Bart ziet dat ook wel, hij is negatiever over van alles. Rob ziet dat zelf ook in. Ik ben alles zat en vraag me af wat ik hier doe. Maar je hebt er bijna 50 dagen opzitten en dan naar huis ga met niks. Dat is de enige reden dat ik zeg, ik blijf nog…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 22 Average: 4.4]
Er zijn 22 reacties op dit artikel
 1. Remmie at 18:22

  Stuur hem gewoon naar huis Big Brother het is ook allemaal niet eerlijk naar de andere bewoners toe om zo te winnen is niet eerlijk

 2. Gezina at 18:27

  Ga maar lekker. Je doet niks. Er is altijd wat te doen. Bijvoorbeeld de afwas aardappelen schillen. Eten maken. Er zijn genoeg dingen maar hij wil niks. Eruit. En neem Chiara en Jolien dan ook mee.

 3. Remmie Harms at 18:32

  Hij kan beter naar huis gestuurd worden door Big Brother hij doet niets is ook niet eerlijk tegen over de andere spelers.Waarom zou hij iets moeten verdienen voor niets doen.

 4. Tedje at 19:16

  Ja, ik begrijp Rob wel, hij heeft inmiddels verveling gevoelens!
  Omdat hij lichamelijke problemen heeft hobbelt hij wat mee, maar meestal zitten,
  liggen douchen etc.
  Ik zou mij dan ook niet meer happy voelen, en naar huis willen, toch?
  Het ga je goed Rob, je was een leuk prettig persoon👍🏼

 5. Esther Weeda at 19:46

  Ik snap Rob wel maar het zou zonde zijn want hij is wel een publiekslieveling.
  Ik hoop dat hij toch blijf …ik loop ook te tobben met m’n knie en weet wat hij voelt.
  Rob, je bent een echte topper en ik hou van jou 🫶

 6. Indigo at 20:32

  Van mij mag Rob weg ,ik vind hem zo negatief over alles .Ook over Ali is hij zo negatief die jongen doet niets goeds in Rob zijn ogen . Ik mag graag kijken naar big brother ,maar door Rob die zeur Piet klik ik hem uit als hij in beeld is . Een nare zure stoker is die man vind ik .

 7. Jannie de klein at 21:12

  Stuur Rob naar huis. Negatief doet niks kan niks . Maar is het ook niet van plan. Ik vind het een nare man. N
  Praat niet leuk over sommige personen. Maar wel als de camera op hem staat. Achterbaks noem ik dat.

 8. Peter at 23:01

  Kan mij er iets bij voorstellen, aan de andere kant is het een bekend gezegde:
  Als je boven de 60 zonder ergens pijn te hebben uit je bed komt dan is er iets afgestorven.
  Voor Rob: Hou vol, nog even en je viert je 67e verjaardag in het huis en redt je het tot de finish is dat een ervaring die de achterkleinkinderen zich over 40 jaar nog herinneren.

 9. Cintje at 01:58

  Ga toch lekker naar huis man, gn haan die er naar zal kraaien.
  Ook wij zijn al lang klaar met jou…!! 👋👋👋
  & Mss dat BB daarom alle meubels in karton wil dees week, het favoriete hoekje van Rob in “zijne” zetel is al reeds helemaal door-zeten…!!! 🙈😜😂🤣😂🤣

 10. Marja at 10:19

  En eigenlijk is de generatiekloof te groot.
  Als er nu zo veel aanmeldingen zijn van oudere personen dan zou ik als televisieomroep hierna een 2 maanden durende Big Brother uitzenden voor 55+ en de spellen en activiteiten daarop aanpassen.
  Ik denk dat veel mensen daar naar zullen kijken, kijk maar naar Max Omroep “We zijn er bijna” dat heeft ook veel kijkers en jongere mensen kijken daar ook naar. Die vinden dit alleen maar geweldig om te zien.
  Het is maar een idee voor de ideeenbus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *