Home » Rob is klaar met zijn verblijf in Big Brother en hoopt genomineerd te worden

Rob is klaar met zijn verblijf in Big Brother en hoopt genomineerd te worden

Door BigBrotherNederland

Rob is een veelbesproken bewoner van Big Brother. Hij heeft regelmatig gezondheidsklachten en ligt veel op de bank. Vandaag heeft hij een gesprek met Bart. Rob lijkt klaar te zijn met zijn verblijf in Big Brother en zou naar huis willen…

De verveling slaat weer toe hoor zegt Rob. Ik kijk nu al tegen donderdag en vrijdag op. Ja en nee antwoordt Bart, na het ene komt weer het andere. Ik ben benieuwd naar maandag of dinsdag. Ik ook wel zegt Rob, kijken wat voor spel het wordt. En hoe het gaat verlopen. En of we nog een weekje mogen blijven of niet voegt Bart eraan toe. Nou ik ben er wel klaar mee eigenlijk geeft Rob toe. Ik ga nu hopen dat ik genomineerd wordt. En het publiek denkt stuur die man lekker naar huis. Ik heb nog steeds pijn in mijn nek en mijn been is niet goed. Lichamelijke ongemakken, verveling en verlangen. Alles te samen. Het eten is nu wel goed maar als dat niet goed was had ik echt mijn biezen gepakt voegt hij eraan toe. Misschien moet je het de volgende keer zeggen tijdens het nomineren merkt Bart op. Volgens Rob mag dat niet, je mag niemand beïnvloeden. Bart denkt dat als je zoiets zelf aangeeft dat wel anders is. Ik ben er echt wel klaar mee benadrukt Rob. Met alles. Misschien kun je dat vragen in de dagboekkamer maar je moet er zelf over beslissen merkt Bart op. Ik ga je wel missen dan. Dat komt ook wel weer goed joh zegt Rob. Ik heb al nagedacht vandaag, vanmorgen was wel leuk maareh… Ik heb het niet naar mijn zin gewoon. Bart ziet dat ook wel, hij is negatiever over van alles. Rob ziet dat zelf ook in. Ik ben alles zat en vraag me af wat ik hier doe. Maar je hebt er bijna 50 dagen opzitten en dan naar huis ga met niks. Dat is de enige reden dat ik zeg, ik blijf nog…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 22 Average: 4.4]

Ook interessant:

24 Reacties

Alex 19 februari 2023 - 18:09

Hopelijk knapt hij weer op.

Beantwoord
EHM 19 februari 2023 - 18:10

Byeeeeee klaagmuts

Beantwoord
Ria Bovenkamp 19 februari 2023 - 18:20

Ja Rob moet gewoon naar huis .
Gezien zijn gezondheid.

Beantwoord
Lydia 19 februari 2023 - 18:21

Volhouden Rob!
Er komen betere tijden….

Beantwoord
Remmie 19 februari 2023 - 18:22

Stuur hem gewoon naar huis Big Brother het is ook allemaal niet eerlijk naar de andere bewoners toe om zo te winnen is niet eerlijk

Beantwoord
Gezina 19 februari 2023 - 18:27

Ga maar lekker. Je doet niks. Er is altijd wat te doen. Bijvoorbeeld de afwas aardappelen schillen. Eten maken. Er zijn genoeg dingen maar hij wil niks. Eruit. En neem Chiara en Jolien dan ook mee.

Beantwoord
Remmie Harms 19 februari 2023 - 18:32

Hij kan beter naar huis gestuurd worden door Big Brother hij doet niets is ook niet eerlijk tegen over de andere spelers.Waarom zou hij iets moeten verdienen voor niets doen.

Beantwoord
Lydia 19 februari 2023 - 18:44

Ali is een onbeleefde persoon…
Liet zijn geslacht halfzien aan Charlotte!
Weg ermee!

Beantwoord
Han 19 februari 2023 - 18:56

Waarom wachten tot een nominatie. Stap gewoon op.

Beantwoord
Joke 19 februari 2023 - 19:00

Lekker naar huis had 4weken terug al gemoeten

Beantwoord
Tedje 19 februari 2023 - 19:16

Ja, ik begrijp Rob wel, hij heeft inmiddels verveling gevoelens!
Omdat hij lichamelijke problemen heeft hobbelt hij wat mee, maar meestal zitten,
liggen douchen etc.
Ik zou mij dan ook niet meer happy voelen, en naar huis willen, toch?
Het ga je goed Rob, je was een leuk prettig persoon👍🏼

Beantwoord
Rosita 19 februari 2023 - 19:22

Lekker naar huis, aansterken en jezelf nuttig maken.

Beantwoord
Esther Weeda 19 februari 2023 - 19:46

Ik snap Rob wel maar het zou zonde zijn want hij is wel een publiekslieveling.
Ik hoop dat hij toch blijf …ik loop ook te tobben met m’n knie en weet wat hij voelt.
Rob, je bent een echte topper en ik hou van jou 🫶

Beantwoord
Indigo 19 februari 2023 - 20:32

Van mij mag Rob weg ,ik vind hem zo negatief over alles .Ook over Ali is hij zo negatief die jongen doet niets goeds in Rob zijn ogen . Ik mag graag kijken naar big brother ,maar door Rob die zeur Piet klik ik hem uit als hij in beeld is . Een nare zure stoker is die man vind ik .

Beantwoord
Marja 19 februari 2023 - 20:50

Geef die man wat geld mee en laat hem verdwijnen.
2,5 of 5 K dan is hij niet voor niets gebleven met alle ongemakken van dien.

Beantwoord
Agnes.schepers 19 februari 2023 - 20:52

Goede reactie met die aangeven eruit doe toch niets

Beantwoord
Chelly 19 februari 2023 - 21:01

Waarom niet op vrijdag aangegeven
Kon Chayron nog erin blijven
Dit is zo niet oké,waarom Chayron eruit moest:een echte speler

Beantwoord
Sybille Bakker 19 februari 2023 - 21:09

Ga dan gewoon zelf naar huis Rob.

Beantwoord
Jannie de klein 19 februari 2023 - 21:12

Stuur Rob naar huis. Negatief doet niks kan niks . Maar is het ook niet van plan. Ik vind het een nare man. N
Praat niet leuk over sommige personen. Maar wel als de camera op hem staat. Achterbaks noem ik dat.

Beantwoord
Peter 19 februari 2023 - 23:01

Kan mij er iets bij voorstellen, aan de andere kant is het een bekend gezegde:
Als je boven de 60 zonder ergens pijn te hebben uit je bed komt dan is er iets afgestorven.
Voor Rob: Hou vol, nog even en je viert je 67e verjaardag in het huis en redt je het tot de finish is dat een ervaring die de achterkleinkinderen zich over 40 jaar nog herinneren.

Beantwoord
Cintje 20 februari 2023 - 01:58

Ga toch lekker naar huis man, gn haan die er naar zal kraaien.
Ook wij zijn al lang klaar met jou…!! 👋👋👋
& Mss dat BB daarom alle meubels in karton wil dees week, het favoriete hoekje van Rob in “zijne” zetel is al reeds helemaal door-zeten…!!! 🙈😜😂🤣😂🤣

Beantwoord
Marja 20 februari 2023 - 10:19

En eigenlijk is de generatiekloof te groot.
Als er nu zo veel aanmeldingen zijn van oudere personen dan zou ik als televisieomroep hierna een 2 maanden durende Big Brother uitzenden voor 55+ en de spellen en activiteiten daarop aanpassen.
Ik denk dat veel mensen daar naar zullen kijken, kijk maar naar Max Omroep “We zijn er bijna” dat heeft ook veel kijkers en jongere mensen kijken daar ook naar. Die vinden dit alleen maar geweldig om te zien.
Het is maar een idee voor de ideeenbus.

Beantwoord
anie 20 februari 2023 - 11:50

Zo is dat als je wilt gaan moet je nu gaan en niet een afwachtende houding aannemen
En inderdaad zet volgende keer bejaarde in een bb huis .

Beantwoord
Yvonne kerssens 20 februari 2023 - 20:34

Gewon.uit het huis meteen !!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page