Home » Laat nominatie alarm: Glenn, Ashley en Tyron zijn genomineerd

Laat nominatie alarm: Glenn, Ashley en Tyron zijn genomineerd

Door BigBrotherNederland

Nadat de bewoners afgelopen avond het nieuwe thema te horen hebben gekregen werden zij opgeschrikt door een laat nominatie alarm. De bewoners weten niet wat ze horen. Zou het positief of negatief nomineren zijn? Om en om worden de bewoners naar de dagboekkamer geroepen om hun stem uit te brengen. Glenn en Randy lijken vrij vrolijk de dagboekkamer uit te komen, Ashley lijkt wat minder vrolijk. Als iedereen geweest is duurt het niet lang voordat Big Brother oproept om te verzamelen in de woonkamer.

Zodra iedereen zit worden de genomineerden via het tv scherm bekendgemaakt. De eerste genomineerde is Glenn, gevolgd door Ashley en de laatste is Tyron. Daarna verschijnen er vraagtekens in beeld. En fans kunnen ook niet stemmen via de bekende linkjes. Tyron laat weten dat hij het al verwacht had. Karen vindt de vraagtekens logisch, het is net een begin van de nieuwe week. De bewoners vinden het heftig en Ashley denkt dat ze misschien mogen strijden voor een halve finale ticket en als je wint de nominatie komt te vervallen.

Wat later neemt Big Brother het woord. Glenn, Ashley en Tyron. Kom naar de gameroom! Sportkleding is niet nodig. De rest blijft in het huis. In het huis klinkt ondertussen het geluid van de draaideur. Zodra deze opent staat er drank en hapjes klaar. En daar wordt enthousiast op gereageerd. Maar ook verbaasd over de hoeveelheid. Ze besluiten te wachten totdat Glenn, Ashley en Tyron terugkomen. Maar dat duurt zo lang dat ze uiteindelijk besluiten er toch maar aan te beginnen. Uiteindelijk komen ze terug, Ashley laat weten dat ze een gesprek met Big Brother hebben gehad. Wij dachten dat jullie mee mochten kijken merkt Glenn op. Er stonden drie stoelen op een podium klaar voor hun. Ashley en Tyron bespreken over wat er gebeurt is. Ze moeten voor zichzelf kiezen. Tyron laat weten dat het niet heftig was en Glenn voegt eraan toe dat ze moeten strijden om van de nominatie af te komen. Hij zei speel voor jezelf, er is maar één winnaar van Big Brother.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 4.7]

Ook interessant:

13 Reacties

Elly 24 maart 2024 - 12:12

Vaag……..

Beantwoord
Alex 24 maart 2024 - 12:12

Laat Glenn maar vertrekken. Hij draagt weinig bij.

Beantwoord
bob 24 maart 2024 - 12:20

go ashley jij kan dit winnen

Beantwoord
Gerardus 24 maart 2024 - 13:34

Mevrouw ALICE wordt echt naar de laatste weken brutaal ,Net zo gisteren avond. Bijna alles op eten,,,,Oja.ze hadden 3 kleine glaasje met drank en 1 flesje bier,,,,,,,,maar lekker hadden ze 2 grote flessen en 5 biertjes,,,,,,,,
Van mijn mag deze meid eruit….

Beantwoord
Geertje 24 maart 2024 - 16:25

Hoop dat Tyron het huis moet verlaten

Beantwoord
Henry 24 maart 2024 - 17:53

Nou er staat er één op die ik graag zie vertrekken in BIGBROTHER huis.
Is Tyron heel vals mannetje in je gezicht lief en aardig
Achterrug praten en nomineren op Jimmy Glenn en op Ashley maar aan haar heeft hij een hekel aan.

Dus zie ik hem persoonlijk graag vertrekken

Beantwoord
Jozefien 25 maart 2024 - 10:17

Move…wegwezen Tyron

Beantwoord
Andre Mahieu 25 maart 2024 - 13:14

Ashley ziet alles scherp en is eerlijk in haar mening en moet voor mij blijven in het huis.

Tyron is een gluipertje en moet snel het huis verlaten zeer negatief persoon

Beantwoord
jo 25 maart 2024 - 15:08

Laat Ashley maar nog even blijven,zij maakt tenminste nog TV misschien als enige bewoner en zegt haar gedacht.Dit kan niet van iedereen? gezegd worden!

Beantwoord
Wil 25 maart 2024 - 20:24

Hoop dat de kijker eens mag nomineren, dan krijgen we een andere bank denk. Nu blijven ze Ashley dr maar opzetten, bang om van haar te verliezen, ze heeft wel veel sfeer en drama gebracht.

Beantwoord
Bo 25 maart 2024 - 20:43

Wat een stelletje schijnheilige die Karen en Ashley. De ene drama queen is nog erger dan de andere

Beantwoord
Marie 25 maart 2024 - 20:53

Weg met Ashley ! Glenn mag ook home…

Beantwoord
Astrid 25 maart 2024 - 23:25

Ashley moet blijven. Tyron moet weg, irritant vent.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page