Home » Ashley is kwaad op Ariana, schreeuwend gaat ze de confrontatie met haar aan

Ashley is kwaad op Ariana, schreeuwend gaat ze de confrontatie met haar aan

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in het Big Brother huis is aangebroken. En deze is begonnen met een opstootje tussen Ashley en Ariana. Ashley is niet gediend op de manier waarop Ariana met haar omgaat.

Glenn gaat naar Ashley toe, gisteren kwam Ariana nog naar mij. Heeft ze het nog gezegd? Ik weet het antwoordt Ashley, ze heeft gisteren zo’n houding aan mij gegeven dus die kan ‘m nog verwachten vandaag. Ik moest naar de wc en toen kwam ik er tegen gaat Glenn verder. Toen zei ze ja Glenn ik heb het gevoel dat je op mij gestemd hebt. Ik zeg ik ga er eerlijk in zijn, dat is zo. Wat moet ik daarop zeggen? Ashley neemt Glenn even apart in de slaapkamer. Weet je wat er gebeurde? Iedereen ging weg en ze staat op. Ze zegt iedereen gedag en negeert mij. Dat was voor mij het eerste signaal. Ik denk laat maar, ik zit er niet mee. Ik wilde slapen en moest plassen. Dus ik loop de gang op en het licht staat aan. En ik zie haar de hele kast in een vuilniszak douwen. Dus ik zeg ben jij nog wakker? En ze blijft gewoon star in de kast staan. Negeren. Ze doet dus hetzelfde als ze tegen Randy en Ronahi deed. Dus ik zeg is er iets? Loopt ze me voorbij en zegt ze focus je lekker op je eigen Ashley. Ik zeg wat? Wat gaan we nou beleven? Maar ze heeft hier lopen l*llen, ik heb het zelf gezien. Lopen smoezen maar ik slaap hier. Als je wilt lopen l*llen doe je dat maar lekker ergens anders, dat doe je maar in een andere slaapkamer. Maar ze neemt hun er ook in mee. En vanochtend weer hey weet je wel, maar wel lopen l*llen. Glenn denkt dat ze eens met haar moet babbelen maar daar zit Ashley niets in. Ik ben niemand een verantwoording verschuldigd. Als jij het niet kan handelen dat je geen stem kunt krijgen moet je hier niet zijn.

Daarna komt Ashley de woonkamer in en richt zich op Ariana. Ga jij nog vertellen wat je probleem is richting mij of ga je bij iedereen lopen konkelen? Hetzelfde doen wat je bij Randy en Ronahi hebt gedaan? Met Randy reageert Ariana verbaasd. Ja zegt Ashley, wat je de hele week al toepast. Dat ga je nu bij mij doen? Dat accepteer ik niet! Als jij geen stemmen kan accepteren moet je hier niet zijn. Er is helemaal niks aan de hand zegt Ariana. Er is wel degelijk wat aan de hand snauwt Ashley terug. Geen toneelstukje lopen spelen. Ariana ontkent het en Ashley noemt haar gevaarlijk met haar ouwehoeren. Er is helemaal niks aan de hand zegt Ashley. Weet je als je op visite wilt komen bij ons op de slaapkamer moet je stoppen met l*llen! Dan moet je respect hebben. Engerd! Daarna loopt Ashley kwaad naar buiten gooit de deur dicht.

Glenn loopt mee naar buiten en vraagt waarom ze dat doet. Doe dat niet op zo’n manier. Nee, nee zegt Ashley gepikeerd, ik ga niet een voor een, stiekem een beetje met die en die. Dat doe ik niet! Dat doet zij, ik niet hoor. Werk ik niet aan mee. Het is oké, ik hou niet van dit soort praktijken. Dit doet ze heel de week al en ze neemt er anderen in mee. Ik wil die negatieve sh*t niet. Ze negeert mij omdat zij mij stem niet kan handelen. Glenn denkt dat ze het op een andere manier moest vertellen. Nee zegt Ashley, ik ga niet lopen konkelen achter iedereen zijn rug om. Dit is namelijk persoonlijk! En daarmee klaar. Glenn lacht, jij bent niet te doen. Doe een beetje rustig. Ik ben rustig zegt Ashley, ik hou er niet van. Ik had dit al in mijn hoofd om dit tegen haar te zeggen. Niet een voor een want ze wil niet een op een. Karen komt daarna vragen of alles oke is. Ashley legt nog eens het hele verhaal uit. Wordt vervolgd?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 4.7]

Ook interessant:

17 Reacties

Hans S 2 februari 2024 - 10:44

Ik snap echt niet wat er met Ariana is ze heeft echt een kronkel in haar hoofd.

Beantwoord
Ivan Verdoodt 2 februari 2024 - 10:51

ARIANA moet dringend worden opgesloten in een gesloten instelling !!! Maar niet in de gesloten instelling “Big Brother house”

Beantwoord
Sylvia 2 februari 2024 - 10:55

Ach ach Ashley toch. Jij doet precies hetzelfde!
Het is goed dat je haar erop aan spreekt, en waar iedereen bij zit, ik zou precies hetzelfde doen, maar 1 verschil..ik zou het nooit laten oplopen.
Ik had het al direct gedaan.
Wat wil je nu? erkenning omdat je het voor al je bewoners had gedaan?

Ik zeg niet dat ze geen gelijk heeft he!! Want dat heeft ze wel.

Maar ga niet schijnheilig lopen doen.
Vanmorgen zit ze weer met Randy te praten, prima..maar dan komt Randy met dat er iemand naar Ariana was gegaan om te zeggen dat er gekletst werd over haar! En Ashley wist dondersgoed wie dat was, en toch was het van he??
Dus die dame moet zeer zeker naar haarzelf kijken.

Ook weer met het praten met Rohani! ook de grote roddeltante in het huis.

Als ik dit had geweest? ik had niks meer erover gezegd, tegen niemand. Ze voedt het zelf ook!

DramaQueen

Beantwoord
Gezina 2 februari 2024 - 11:03

Ja Ariana mag alles. Ze denkt dat iedereen haar spaart. Eruit BB met Ariana. Gevaarlijke dame. Bah.

Beantwoord
Gonny Roosen 2 februari 2024 - 11:08

En daar hou ik van, goed gedaan Asley! Dat geroddel van die Ariana moet maar is afgelopen zijn, achterbakse vrouw!

Beantwoord
Johan 2 februari 2024 - 11:38

Ik waardeer Ashley nu nog meer, open en eerlijk zoals het hoort. Arianna is een vuile heks ze liegt en bedriegt alles aan elkaar en er is maar 1 die erin trapt. Jimmy

Beantwoord
Jeannine 2 februari 2024 - 11:39

Hoe oud is Ariana eigenlijk? Ze gedraagt zich als een onvolwassen puber…
Zij hoort echt niet in het huis!!!
Ik heb medelijden met Randy die als haar spelpartner mee wordt gezogen naar de afgrond….

Beantwoord
Anne 2 februari 2024 - 11:46

Goed van Asley. Beng!! keihard aanpakken die griezel.

Beantwoord
Alex 2 februari 2024 - 11:47

Ashley heeft gelijk. Dit is beter dan dat achterbakse gedoe.

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 2 februari 2024 - 11:53

Geef Ashley groot gelijk.
Dit moet stoppen. Dus Ariana naar huis.
En een nieuwe bewoner erbij Big Brother..

Beantwoord
Eric 2 februari 2024 - 11:58

das tenminste reageren, niet rond de pot draaien, vlakaf in het gezicht, top van Ashley, nu heeft Ariane ineens geen grote mond meer met haar schijnheilig gedoe, heeft dringen psychische hulp nodig .

Beantwoord
Big Brother ZB 2 februari 2024 - 12:53

Ariana heeft zich in het verkeerde huis laten opsluiten … 😉
Anderzijds valt er door haar wat te beleven in het huis van Big Brother, dus … Heb ik op Ariana gestemd om in het huis te blijven :p

Beantwoord
Gerardus 2 februari 2024 - 14:01

Ashley heeft groot gelijk.
Dit moet stoppen. Dus Ariana naar huis. Zo snel mogelijk deze dame moet eens naar een psychiater. En haar laten onderzoeken.

Beantwoord
Elly 2 februari 2024 - 19:02

Ik ga Ashley steeds leuker vinden !!!!

Beantwoord
Eric.verbreyt 2 februari 2024 - 19:56

Das nog licht uitgedrukt, moet dringend lam gelegd worden, das een gevaar voor zichzelf, verschiet ik niet van dat ze al heel lang vrijgezel is, wie wil daar mee door het leven gaan

Beantwoord
marie-louise 2 februari 2024 - 22:53

ariana gaat blijven , mensen houden van drama

Beantwoord
Xxx 3 februari 2024 - 15:08

Ariana zal straks moeten gaan en ashley had de eerste keer al weg moeten blijven uit t huis met allebei bah bah ashley is ook een grote naaister en aandachtstrekker haar stem en beeld en win zappen weg

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page