Home » You’ve got fans week is gestart: audiofragmenten van familie, ranking en nieuwe kamerindeling

You’ve got fans week is gestart: audiofragmenten van familie, ranking en nieuwe kamerindeling

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond moest Chayron Big Brother verlaten. Het nieuwe thema wordt You’ve got fans week. En afgelopen avond kregen de bewoners allemaal audio fragmenten te horen van familie. De bewoners denken dat ze er misschien wel zijn en gaan luisteren bij de gameroom. Maar al snel komt de groep erachter dat het om audiofragmenten gaat. Maar ondanks dat roept dat de nodige emoties op. Nadat iedereen een audioboodschap ontvangen heeft neemt Big Brother het woord. Jullie hebben het goed gehoord. De stemmen zijn van familie, vrienden en fans. De buitenwereld luistert en kijkt altijd mee. Zij weten hoe het spel wordt gespeeld, vriendschappen en onderlingen verhoudingen. 120 camera’s en 21 microfoons zorgen ervoor dat ze 24 uur per dag, 7 dagen per week bij jullie zijn. De buitenwereld steunt jullie, het zijn jullie fans dus deze week is het: You’ve got fans week! De bewoners reageren enthousiast. Dit is leuk wordt er geroepen.

Daarna volgt er een livestream onderbreking en als er weer beeld is zien we de bewoners met een bittergarnituur binnen komen en een alcoholische versnapering. Ook wordt duidelijk wat ze hebben moeten doen. De bewoners hebben een ranking gemaakt. Ze hebben verschillende vragen beantwoord waaronder: wie het meest te vertrouwen is, wie het meest tactisch is, wie het beste in de groep ligt en welke bewoner het meest zichzelf is. Big Brother heeft ook aan fans deze vragen gesteld. Uiteindelijk hebben ze 2 van de 4 hetzelfde beantwoord. Ze ontvangen daarvoor 10 coins per persoon voor.

In de nacht moeten de bewoners nog een keer naar de woonkamer komen van Big Brother. De nacht komt eraan begint hij. Maar voor het slapen gaan moet er toch iets van mijn hart. Ik heb jullie vanaf dag 1 vertelt dat jullie mijn spel alleen spelen. Nu heb ik sterk de indruk dat jullie niet alleen dit spel spelen voor jezelf maar steeds meer kamer tegen kamer. En dat kan niet de bedoeling zijn. Daarom heb ik de fans gevraagd om de kamers opnieuw in te delen. Op het scherm zien jullie zo de nieuwe kamerindeling. Jullie verhuizen vanavond nog en jullie verhuizen alles ook jullie spullen. En ik verwacht dat de kamers er netjes uitzien. De bewoners zijn er niet blij mee en Big Brother somt daarna de indeling op. In de rode kamer liggen: Ali, Charlotte, Jason en Lindsey. En in de blauwe kamer liggen: Bart, Chiara, Ias, Jolien, Rob en Michelangelo. Big Brother wijst de bewoners er nogmaals op dat ze vanavond nog moeten verhuizen en de groep gaat aan de slag. Een enkeling met wat tegenzin… Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken, wat gaat het nieuwe thema nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 24 Average: 4.8]

Ook interessant:

9 Reacties

Luc 19 februari 2023 - 09:27

Big Brother had beter Chiara of Michelangelo ook in de andere kamer ingedeeld.

Beantwoord
Gezina 19 februari 2023 - 09:33

Jammer dat de 2roddeltantes bij elkaar liggen. Hoop dat Jolien ook eens wat gaat doen. Rob kan er beter uit hij heeft altijd wat. Deze 3 eruit Chiara ,Jolien en Rob. Dan gaat het miss leuker worden.

Beantwoord
EHM 19 februari 2023 - 09:40

Waarom 1 kamer 4 en 1 kamer 6 inwoners…snap ik ff niet

Beantwoord
Lydia 19 februari 2023 - 09:43

Erg goed gedaan BigBrother.
Hopelijk geen bondjes meer,maar eerlijk spel.
Toch oppassen voor Lyndsey!

Beantwoord
Johan 19 februari 2023 - 09:56

Dat is nu dus 6 tegen 4, beetje vreemd om ook de 2 slangen bij elkaar te zetten.

Beantwoord
Agnes Schepers 19 februari 2023 - 10:05

Nu chiara eruit is de grootste roddelkoning dat er bij is en Rob verdiend om buitengesloten te worden heel week ziek int weekend niet

Beantwoord
Blondie 19 februari 2023 - 10:59

Wat een drama, Ali is er nog! BAHHH . Ik hoop toch echt dat hij de volgende nominatie weer op de lijst staat en dan heel snel ophoepelt . Afschuwelijk mens!!!!

Beantwoord
Alex 19 februari 2023 - 11:23

Dat ze samenwerken is niet te vermijden, ook niet met een andere kamerindeling. Dan overleggen ze wel in de tuin of de badkamer.

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 19 februari 2023 - 11:30

Wat is dit een goed idee Big Brother.
We zullen het zien.
Sorry voor Rob maar ik vindt hem niet meer
In het huis passen. Brengt ook irritaties op bij de bewoners doordat hij met blessures zit.o.a.
Zijn knie dit is vooral niet goed!!!
Hoop dat Big Brother hierna goed laat kijken.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page