Home » Big Brother liveshow: Chayron moet Big Brother verlaten

Big Brother liveshow: Chayron moet Big Brother verlaten

Door BigBrotherNederland

Het is weer tijd voor de Big Brother liveshow! Dit keer zijn Lindsey, Chayron en Ali genomineerd. Een van hen moet het huis vanavond nog verlaten maar wie? In dit bericht lees je terug hoe de liveshow verlopen is en welke bewoner het huis moet verlaten.

Tatyana en Geraldine openen de liveshow. Vanavond wordt de jackpot challenge beëindigt, er zijn al 2 ballen uitgevallen. Er zit dus nog 4950 euro in. Geraldine vertelt dat de jackpot nu nog op 61.568 euro staat. Daarna is het tijd voor de hoogtepunten van afgelopen week. Zoals de start van all of nothing week met een apres ski feest. En het spel waarbij de deelnemers elkaar vrijstelling en coins konden geven, Charlotte won uiteindelijk vrijstelling, ook zien we de jackpot challenge en de freeze challenge waarbij Jolien haar hond in het huis kwam, Bart die de power of nomination won en de bekendmaking van de genomineerden van deze week: Chayron, Ali en Lindsey. Maar de niet genomineerden konden de nominatie overnemen in ruil voor vrijstelling van volgende week. Niemand ging erop in dus de nominatie bleef ongewijzigd. Daarna zien we Geraldine en Tatyana in de studio omringt door ingezonden post. Al de post krijgen de bewoners sowieso onder ogen benadrukt Geraldine. Daarna legt Geraldine contact met het huis. Er zit ook een grote teddybeer voor Jason bij. Charlotte vertelt dat de post haar een boost heeft gegeven. Het heeft veel steun gegeven, je geloofd het bijna niet. Tatyana benadrukt dat iedereen zijn liefdes post gaat krijgen. Lindsey jij mocht aan het valentijnsdiner mee doen, mis je de romantiek. Natuurlijk zegt Lindsey maar het was alsnog een geslaagde Valentijnsdag. Geraldine gaat naar Ali, ze merkt op dat hij minder vrolijk is. Ali legt uit dat hij zich niet wil toevoegen aan de battele tussen de rode en blauwe kamer. Ik heb me neutraal gehouden en ik voelde de spanning, ik wilde dat tegenhouden en dat lukt mij niet. Tatyana gaat daarna naar Michelangelo die buiten bezig is met de jackpot challenge. Kun je het nog volhouden? Ik kan het nog 2 uur volhouden antwoordt Michelangelo. Ias hoopt dat het snel gedaan is. Geraldine gaat daarna naar Jolien en begint over haar hond. Ik had het niet verwacht antwoordt Jolien. Ik begon direct te wenen, dat waren tranen van geluk. Het voelt wel heel fijn. Tatyana gaat daarna naar Rob, we zagen je op de bank liggen. Je kon niet veel doen, wanneer ga je terug meedoen? Rob antwoordt dat hij klachten heeft aan zijn knie als 3 weken geleden. Ik moest rusten van de arts maar het gaat nu gelukkig de goede kant op. Het is een en al pech. We blijven optimistisch. Daarna zien we weer wat beelden van afgelopen week. Zoals de bewoners die de keuze kregen om een vrijstelling te pakken en deze week genomineerd te zijn en Jason die zijn haren afknipte. Geraldine zegt daarna dat er een einde gaat komen aan de jackpot challenge.

Tatyana legt weer contact met het huis, ze merkt op dat Ali het langst de ballen heeft tegen gehouden tijdens de jackpot challenge. Hoe belangrijk is het geld? Ali antwoordt dat 5000 euro niet weinig geld is. Het mag wat opgekrikt worden. Het mag naar 66.000 euro en dat is lekker. Hij zelf zou graag een reisje Amerika ervan willen doen. Geraldine vertelt dat het spel ten einde is. Bart en Michelangelo mogen naar binnen komen. Jullie hebben 4950 euro voor de jackpot verdient voegt ze eraan toe. Er zijn twee ballen gevallen. Er zit nu 66.518 euro in de prijzenpot. De bewoners klappen enthousiast. Tatyana zegt dat er misschien nog wel meer geld verdient gaat worden, hoe dat zit mag ik nu nog niets over zeggen. Daarna zien we het Big Brother Coins overzicht van de bewoners. Charlotte heeft de meeste coins namelijk 22, Ali de minste namelijk 0. Dankzij de succesvolle freeze opdracht werd er warm water gewonnen voor deze week vertelt Tatyana, Jolien hoe heb jij de douche ervaren? Jolien antwoordt dat ze elke dag gedoucht heeft en elke dag haar haren gewassen heeft. Het mag elke dag wel doorgaan maar daar twijfel ik aan. Geraldine zegt dat het water nu klaar is, douchen kost nu weer 1 coin. Tatyana zegt daarna dat Big Brother straks laat zien wie de ultieme favoriet is. Maar ze wil toch van de genomineerden weten hoe ze zich voelen. Voor Ali voelt het heel zwaar. Ik zou Bart nooit nomineren tot het wel moet, volgens hem is het niet zo. Maar oke het is het spel. Chayron had het al zien aankomen. Ik wist al dat ik verloren had. Ik heb niets negatiefs over Bart te vertellen. Ik heb het geaccepteerd. Lindsey had het ook wel verwacht, het is een eer om met je beste maatjes op de bank te zitten. Dan is het tijd voor de tussenstand, welke bewoner is al veilig? Geraldine zegt dat de naam van de bewoner op het scherm komt wie niet weg hoeft en dus mag blijven. Op het scherm komt de naam van Lindsey te staan. Het gaat dus tussen Ali en Chayron. Lindsey krijgt felicitaties van haar medebewoners.

Chayron moet Big Brother verlaten & You’ve got fans week

En dan zijn de lijnen gesloten, er kan niet meer gestemd worden. Geraldine gaat naar de familie van Chayron. De vriendin van Chayron vindt het spannend. De kinderen vinden het leuk en spannend. Ze willen dat hij in het huis blijft. De familie van Ali. De zus van Ali vertelt dat hij niet faked. Hij is zoals hij ook in de buitenwereld is. Tatyana legt contact met het huis. Ze vraagt hoe het met de spanning zit. Ali zou willen verliezen tegen Chayron met alle respect. Chayron zegt dat de spanning begint te stijgen. Ik gun het hem van harte. Geraldine vertelt dat de uitslag definitief is. Op het scherm komt de naam die niet naar huis hoeft. De naam van Ali verschijnt wat betekent dat Chayron naar huis moet. Ali slaat emotioneel zijn handen voor zijn ogen. Chayron neemt afscheid van de groep. Daarna zien we de hoogtepunten van Chayron tijdens zijn verblijf in Big Brother.

Ali is inmiddels in de studio aangekomen waar hij door Geraldine en Tatyana ontvangen wordt. Chayron zegt dat hij rustig was maar… hij komt niet uit zijn woorden wordt emotioneel en mag naar zijn kinderen. Daarna gaat Chayron weer terug naar Geraldine en Tatyana. Chayron zegt dat hij met 10.000 naar buiten kwam. Dat is de pleister op de wond, ik ben Jason super dankbaar. Hij is een vriend voor mijn leven nu. Ik ben erachter gekomen hoe belangrijk familie is. Ik had willen winnen maar ik heb überhaupt al gewonnen dat ik het huis in mocht. Onderschat het niet, je moet mentaal sterk in je schoenen staan. Geraldine zegt daarna dat er een nieuw thema start: you’ve got fan week. Deze week speel je thuis met een grote rol. Morgen kun je een boodschap achterlaten voor onze bewoners voegt Tatyana eraan toe. Geraldine zegt ook nog dat de meubels vervangen worden door karton. Je krijgt ook een kans om als fan een bericht op het karton achter te laten.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 4.5]

Ook interessant:

9 Reacties

Hetty 18 februari 2023 - 20:19

Volgende week graag ALI naar huis.

Beantwoord
Gezina 18 februari 2023 - 20:21

Helaas moest chayron naar huis. Dit vinden Chiara en Jolien geweldig. Hoop zo dat die meiden volgende week echt eruit gaan. Het zijn leugenaars.

Beantwoord
yvonne kerssens 18 februari 2023 - 21:18

weer een er uit het wordt steedts moeilijker om een keuze te maaken iedereen doet het zo goed behalve rob die moet er echt toch ! ! !

Beantwoord
John 18 februari 2023 - 22:14

Nou Bart of Rob eruit want Rob ligt alleen maar op de bank en Bart die kan gewoon niet tegen het spel want daarom heeft hij chayron eruit gewerkt

Beantwoord
Alex 18 februari 2023 - 23:20

Benieuwd of die kartonnen meubels in de fik gaan.

Beantwoord
lydia 19 februari 2023 - 07:19

Goed dat Ali mag blijven.
Beterschap voor Rob!
Hopelijk wat meer eten in huis ,en wordt er gekookt.

Beantwoord
lydia 19 februari 2023 - 07:20

Beterschap voor Rob!
Hopelijk wat meer eten in huis ,en wordt er gekookt.
En Fair play bij iedereen.

Beantwoord
Marianne 19 februari 2023 - 07:41

Fijn dat Ali mag blijven hij is eerlijk dat kan je van chiara niet zeggen en Rob ook niet en wat doe je daar op die leeftijd met alle mankementen die hij heeft heeft heel de week niks mee gedaan en een keer afwassen is al te veel voor hem ik ben 76 jaar zou voor geen geld daar gaan zitten

Beantwoord
Lydia 19 februari 2023 - 08:28

Ik ben blij dat ze lekker eten kunnen klaarmaken.
Ze hebben vis asperges en petatjes…maar…ze moeten het kunnen bereiden!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page