Big Brother stopt weer eerder, de Big Brother finale is 1 april

Big Brother stopt weer eerder, de Big Brother finale is 1 april

Er is nieuws over de finale! Maar toch wel nieuws wat we niet hadden verwacht. Het derde seizoen van Big Brother duurt geen 100 dagen zoals het oorspronkelijke concept zou zijn. Op zaterdag 1 april 2023 staat namelijk al de Big Brother finale op programmering in handen van onze redactie. Het is dus geen 1 april grap… De bewoners van het derde seizoen gingen 6 januari het huis in maar stopt dus al op 1 april. Dit houdt in dat Big Brother 2023 dus al stopt na 86 dagen. Vorig seizoen eindigde Big Brother ook al eerder. Dit waarschijnlijk omdat presentator Peter een andere klus(sen) had. De Big Brother finale is 1 april 2023 om 20:00 uur te volgen op RTL5. Momenteel zijn er nog 10 bewoners die in het huis verblijven. Wie gaat de grote winnaar worden van dit seizoen? Wordt het Bart, Rob, Charlotte, Michelangelo, Lindsey, Ias, Jolien, Ali, Chiara of Jason?

Foto: RTL

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 28 Average: 4.6]
Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Gezina at 11:08

    Oke dat is ook lang genoeg. Deze aflevering valt dik tegen. Rob die niks doet. Chiara en Jolien zijn 2 slangen. De leuke mensen zijn er al uit. Chayron en Danny. En het vele Engels is ook belachelijk.

  2. Gezina at 11:19

    Ja dat denk ik ook. Het is dit seizoen ook vreselijk. Er zitten heel nare mensen in. Met name Rob,Chiara en Jolien. Als die eruit zijn kan het nog wat worden.

  3. Roosszzaa at 11:20

    Eerst die Rob eruit en dan zie ik wel oh ik het volhoud om te kijken. Bizar dat die man er nog inzit. De leuksten zijn al weg. Hoezo Danny?? Laat Charlotte maar winnen dan zijn we klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *