Home » De bewoners ontwaken in Big Brother, alles is van karton!

De bewoners ontwaken in Big Brother, alles is van karton!

Door BigBrotherNederland

De bewoners hebben afgelopen avond een leuk feestje gehad, Wolter Kroes kwam langs in het huis. Daarna kregen de bewoners te horen dat de slaapkamers op slot gingen. Ze vroegen zich af wat er zou gebeuren. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken en de bewoners worden deze morgen vroeg gewekt, dit keer met een audiofragment van Rob zijn vrouw. Vervolgens staat de groep op en al snel wordt de ontdekking gedaan dat de bank weg is. Oh my god stamelt Charlotte. Lindsey voegt eraan toe beseffen jullie dat de bank weg is? Er wordt ontdekt dat er fans op de kartonnen meubels hebben geschreven. Deze worden dan ook doorgenomen. Ook in de badkamer zijn de wasmanden en krukjes vervangen voor een kartonnen variant. Rob staat op zijn gemak op, leuk man hoorde je het vraagt hij aan Bart. Hey Robbie zei ze, dat doet mij echt goed. Daarna loopt hij naar de woonkamer om ook een kijkje te nemen. De bewoners vinden het erg leuk dat er overal berichten staan. Zelfs buiten is alles veranderd in karton. Hoeveel moeite is dit wel niet merkt Michelangelo op. Jolien is emotioneel, het raakt haar wat mensen schrijven. Ik ween niet van verdriet benadrukt ze. Later ontdekt ze een stoel die beschreven is door haar vriend. Ik weet het 100 procent zeker, het is zijn handschrift. De bewoners gaan nog enige tijd door met lezen van alle berichten op de meubels. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 5]

Ook interessant:

6 Reacties

Lydia 21 februari 2023 - 09:55

Ok kartonen meubels dat is nieuw!
Is dat sterk?

Beantwoord
Hans S 21 februari 2023 - 09:57

Leuk dit en Jolien is zo een lieve vrouw heel emotioneel en dat mag je best laten zien.

Beantwoord
conny 21 februari 2023 - 10:40

BB haal de bewoners overdag uit de slaapkamers, alles is verplaatst naar de slaapkamers, zet ze anders maar aan het werk en laat ze iets nuttigs doen voor een GOED doel

Beantwoord
Jerome 21 februari 2023 - 10:42

Come on Big Brother, gooi de slaapkamers overdag eens op slot of verklaar ze verboden gebied tussen opstaan en naar bed gaan.
Wat heeft het voor nut om alles uit huis te halen en te vervangen voor karton als ze vervolgens allemaal op hun bed gaan zitten.
Laat ze het eens voelen

Beantwoord
Alex 21 februari 2023 - 15:22

De bedden zijn niet van karton. Daar lagen ze op!

Beantwoord
Yvonne kerssens 21 februari 2023 - 18:58

Nou dat wordt lastig zitten.hoe gaan ze dat doen ?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page