Home » De genomineerden van deze week zijn: Charlotte, Ali en Lindsey

De genomineerden van deze week zijn: Charlotte, Ali en Lindsey

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in Big Brother is aangebroken, Jason is deze morgen door zijn broer wakker gemaakt door middel van een audiofragment. De bewoners maakte daarna nog weinig aanstalten om op te staan dus Big Brother riep hen uit bed. Wat later, na het ontbijt wordt iedereen naar de woonkamer geroepen. Michelangelo heeft gisteren genomineerd omdat hij de power of nomination gewonnen heeft. De nominatie uitslag is bekend!

De bewoners kijken naar het scherm waar de genomineerden van deze week op verschijnen. De eerste naam is Charlotte. Dat wist ik wel lacht ze. De tweede naam is Ali en de laatste naam is Lindsey. Dit betekent dat Charlotte, Ali en Lindsey deze week genomineerd zijn. Ik wist het zegt Charlotte, boem met de kop erop. Michelangelo vraagt zich af waarom ze zich zo met de nominaties bezighoudt. Het is het gevoel antwoordt Charlotte. Je zit hier de hele dag te praten ik ben genomineerd gaat Michelangelo verder. Ik ben dit en dat. Maar het is toch juist merkt Charlotte op. Ja het is juist antwoordt Michelangelo, en nu? Moet je 3 coins hebben omdat je het juist hebt? Charlotte vraagt waarom hij zo fel doet. Omdat je er heel de dag mee bezig bent antwoordt Michelangelo. Het is een spel, het is niet eens persoonlijk. Ik vind het niet erg dat ik erop sta zegt Charlotte, ik had het net gezegd in de badkamer dat ik erop sta. Ik ben toch niet boos tegen jou? Ik zeg altijd mijn gevoel. Ik neem het niet persoonlijk, maar als ik mijn gevoel heb ga ik het wel uiten. Michelangelo begrijpt het maar het is het signaal wat ze geeft. Zo van ik heb je wel door. Ik heb je ook door antwoordt Charlotte. Dan heb je me door gaat Michelangelo verder, ik kan er niks aan doen. Ik wil niet dat dit overkomt als persoonlijk. Ik heb iedereen graag. Ik maak onderscheid tussen vriendschap en spel. Iedereen moet keuzes maken. Ik heb mijn gevoel willen delen zegt Charlotte. Maar ik ben blij dat mijn intuïtie zo is. Als ik zaterdag naar huis moet dan is het zo. Ik ben niet negatief, ik heb gewoon mijn gevoel gevolgd. Ali geeft Michelangelo een knuffel. En Michelangelo hoopt dat er nu geen negatieve vibe het huis in komt.

Je kunt vanaf nu weer stemmen via onderstaande links, welke genomineerde bewoner wil jij in het huis houden?

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 5]

Ook interessant:

7 Reacties

EHM 23 februari 2023 - 11:03

Mooi zo kan Rob mooi zelf vertrekken…is wel net zo eerlijk
Ik hoop Charlotte eruit ..ik stem dus op lindsey om erin te blijven
Ben benieuwd
Michelangelo had wel gelijk tegen Charlotte dat ze al 2 dagen loopt te miepen over dat nomineren, ze had t werkelijk nergens anders over pffff

Beantwoord
Lydia 23 februari 2023 - 12:27

Goed genomineerd Michelangelo!

Beantwoord
Hans S 23 februari 2023 - 13:08

Prima gedaan Michelangelo je bent een jongen naar mij hart die had ik ook in gedachte , Charlotte mag van mij blijven daarom stem ik op haar de andere 2 zoeken het maar uit.

Beantwoord
Yvonne kerssens 23 februari 2023 - 15:07

Dat wordt weer spannend zaterdag!!

Beantwoord
harrij 23 februari 2023 - 15:41

alie moet weg

Beantwoord
Alex 23 februari 2023 - 17:14

Rob moet nog wachten. Ik hoop dat Lindsey en Charlotte blijven.

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 23 februari 2023 - 20:03

Lindsey en Ali moeten in het huis blijven

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page