Charlotte en Lindsey beschuldigen Chiara van pestgedrag en Chiara is boos opgestaan…

Charlotte en Lindsey beschuldigen Chiara van pestgedrag en Chiara is boos opgestaan…

Afgelopen avond is de avond zeer rustig verlopen, Charlotte en Lindsey hadden laat op de avond een gesprek over medebewoner Chiara. Charlotte en Lindsey beschuldigen Chiara ervan dat ze pestgedrag vertoond. Ik zag dat al zegt Lindsey en volgens Charlotte zag niemand dat in het begin. Ik dacht als het zo is dan ben ik weg. Ze trok ook heel erg naar mij in het begin merkt Lindsey op. Ik zag dat antwoordt Charlotte, ik dacht ze probeert jou mee te slepen in haar pest gedrag. Ik weet dat dat erg klinkt maar ik had het je gezegd. Ik had haar snel door zegt Lindsey, ik dacht van wat zeg jij?

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken in het Big Brother huis. Er zijn regelmatig livestream onderbrekingen. De dag verloopt rustig, Chiara was wat geïrriteerd omdat ze erop gehoopt had dat ze gewekt zou worden door een dierbare. Zoals dat de rest van de week wel gebeurde. Toen ze uiteindelijk in de badkamer stond kreeg ze een audiofragment te horen van haar vader. Verder zijn er wat gesprekken, zo wordt er gespeculeerd over wat als er een andere bewoner in het huis zou komen. Rob heeft eerder aangegeven dat hij graag wil vertrekken. Hij heeft een gesprek gehad in de dagboekkamer waar hij verder niet veel over mag zeggen. Het is dus onduidelijk of hij ook gaat vertrekken. Later zien we Michelangelo praten met Ali. Ali is een van de genomineerden en hij vraagt zich af waarom hij genomineerd is. Michelangelo is kort in zijn uitleg, hij heeft hem graag en heeft de drie sterkste spelers erop gezet. Vanavond staat de liveshow op het programma. Welke genomineerde bewoner moet het huis verlaten? Wordt het Ali, Lindsey of Charlotte? Je kunt nog altijd stemmen, wie jij in het huis wilt houden:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.2]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *