Home » Charlotte en Lindsey mogen een brief schrijven, Ias en Michelangelo krijgen een voordeel voor power of nomination game

Charlotte en Lindsey mogen een brief schrijven, Ias en Michelangelo krijgen een voordeel voor power of nomination game

Door BigBrotherNederland

Big Brother roept de bewoners naar de woonkamer. Als iedereen klaar zit neemt hij het woord. Bewoners, ik ben vandaag op zoek naar iemand met een bijzonder talent. Namelijk iemand met veel mensenkennis. Wie van jullie kent deze groep het beste? Deze persoon krijgt een bijzondere opdracht. Jullie mogen kort overleggen en dan wil ik weten wie het wordt. De bewoners overleggen even en zijn eruit, Bart heeft volgens hun de meeste mensenkennis. Hij moet naar de dagboekkamer komen en de rest moet naar de voorraadkamer. In de voorraadkamer liggen er nieuwe polo’s klaar die de bewoners kunnen dragen tijdens spellen die gespeeld moeten worden. Bart heeft blijkbaar duo’s moeten maken. Om de zoveel tijd gaan de bewoners in tweetallen de gameroom in. Er wordt weinig duidelijk over het spel. Uit de gesprekken wordt duidelijk dat ze iets moesten voelen en ze hadden brillen op. Bart is ondertussen in de gameroom en helpt zijn medebewoners.

Als iedereen geweest is duurt het niet lang voordat iedereen in de woonkamer moet verzamelen. Bart neemt het woord, ik moest naar de dagboekkamer en ik heb moeten kiezen en verdelen. Ik heb mij gebaseerd op verschillende elementen. Ik moest kiezen uit dingen zoals een brief schrijven. Ik heb mij gebaseerd op verschillende elementen. Als je dan kijkt dat Jason, Michelangelo en Chiara al iets van thuis hebben gezien. Dus toen dacht ik wie wil dat heel graag, ik heb toen Charlotte en Lindsey genomen. Die hadden nog niets van thuis gehoord. Dat heeft in mijn achterhoofd gespeeld. Toen nog een persoonlijk voorwerp, daar heb ik Jolien en Chiara voor gekozen. Jolien had ook nog weinig gehoord, en dat is tijdens een slecht moment wel fijn. Ik wist wat er te verdelen was. Er was ook voordeel power of nomination. Ik weet dat Ias graag een keer de power of nomination zou willen. Michelangelo is ook een strijder en speler. Die heb ik aan hun gegeven. Jason had zijn vriend gezien en Ali wilde coins. Als ik dan de puzzel maak kwam ik op dat uit. Ik hoop dat ik voor iedereen dit naar eer en geweten heb moeten doen. Ik hoop dat iedereen ermee kan leven. Ik krijg nu vijf coins omdat Ali en Jason het niet gelukt is.

Big Brother neemt het woord over. Jullie vinden straks in de brievenbus voor Lindsey en Charlotte pen en papier waar een brief mee geschreven kan worden. Je levert je brief bij mij vandaag in in de dagboekkamer. Jolien en Chiara, ik vraag jullie zo naar mijn dagboekkamer. Dan krijgen jullie een persoonlijk voorwerp wat je de rest van je verblijf mag houden. Ias en Michelangelo straks vinden jullie in de brievenbus een joker. Hiermee kunnen jullie voordeel doen tijdens de eerstvolgende power of nomination game. Ali en Jason, jullie hebben het niet gered. Dat betekent dat Bart 5 coins krijgt. Bart legt daarna nog eens uit hoe hij de verdeling heeft gemaakt. Ik heb geoordeeld naar wat mensen vaak zeggen en wat ze zeggen in het huis. De groep bedankt Bart, ze vinden dat hij het goed gedaan heeft.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 31 Average: 4.1]

Ook interessant:

5 Reacties

lydia 26 februari 2023 - 15:05

Michelangelo terug power voor mij!
Hij doet het goed!

Beantwoord
lydia. 26 februari 2023 - 15:52

Leuk!
Ali had echt coins nodig

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 26 februari 2023 - 16:37

Dit wordt weet een spannende aflevering.

Beantwoord
Yvonne kerssens 26 februari 2023 - 19:43

Aan wie mogen ze een brief scrijven ?

Beantwoord
Alex 26 februari 2023 - 21:34

Wat moet er in de brief staan?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page