Home » Talent week start met popcorn, alle bewoners moeten optreden

Talent week start met popcorn, alle bewoners moeten optreden

Door BigBrotherNederland

Gisteren heeft Rob vrijwillig het Big Brother huis verlaten. De genomineerde bewoner die het minst geliefd was en eigenlijk naar huis zou moeten was Charlotte. Zij blijft voor volgende week genomineerd. Rob zijn koffer werd geleverd, Bart en Chiara pakken deze in. Rob zijn spullen worden vervolgens aan hem geleverd. Bart laat nog een briefje achter met de boodschap dat hij hem gaat missen. Daarna werd het nieuwe thema bekendgemaakt: talent week. Afgelopen avond laat werd dit thema aangekondigd bij de bewoners. Na een livestream onderbreking hebben de bewoners popcorn. Ook hebben ze het optreden van oud bewoner Chelsea goed geraden want ze hebben allemaal 2 Big Brother coins verdiend. Uit de gesprekken wordt ook duidelijk dat ze allemaal moeten optreden in duo’s. De duo’s zijn: Michelangelo & Jolien, Jason & Ias, Chiara & Bart, Charlotte & Lindsey en Ali gaat alleen. De winnaar van deze duo’s wordt gekozen door de kijker en krijgt een vrijstelling.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken. De bewoners zijn gewekt met een applaus wat door de speakers ging. In de Big Brother wall staan kaarten met verschillende teksten erop. Zoals bal hoog houden en ping pong. Maar wat het precies inhoudt komen we vandaag misschien achter. In de voorraadkamer liggen posters klaar waar ieder duo zijn / haar optreden mee aan kunnen kondigen.  De duo’s gaan de volgende acts doen: Michelangelo & Jolien: twerken, Ali stand-up comedian, Chiara & Bart goochelen, Ias en Jason rappen en Charlotte en Lindsey zingen. De eerste act wordt vanavond al gegeven.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 32 Average: 4.2]

Ook interessant:

4 Reacties

Yvonne kerssens 26 februari 2023 - 09:49

Gezellig ben benieuwd wat ze allemaal gaan doen !!

Beantwoord
Lydia 26 februari 2023 - 10:41

Dar wordt leuk,!hoera!

Beantwoord
Lydia 26 februari 2023 - 10:42

Maar Charlotte blijft genommineerd!

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 26 februari 2023 - 10:44

Lijkt mij leuk wat ze gaan doen.
Big Brother is heel divers betreft de opdrachten TOP

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page