Het optreden van Charlotte en Lindsey valt niet goed bij Bart en Chiara

Het optreden van Charlotte en Lindsey valt niet goed bij Bart en Chiara

Afgelopen avond was het weer tijd voor optredens in het Big Brother theater. Alle bewoners moeten dit doen omdat het talent week is. Jason en Ias mochten het tweede optreden verzorgen. De bewoners gingen de gameroom in. Big Brother heet iedereen welkom, zoals jullie kunnen zien zijn alle stoelen vol. Een uitverkochte zaal. Ik hoop dat jullie genieten van spetterende optredens. Mag ik jullie aandacht voor Ias en Jason! De bewoners klappen en Ias en Jason stappen het podium op. De twee dragen 2 rap nummers voor. De groep reageert hier enthousiast op.

Het derde optreden wordt verzorgd door Charlotte en Lindsey. Big Brother zegt dat er al legendarische optredens plaats hebben gevonden. Mag ik applaus voor Ali, Ias & Jason? De groep klapt en Big Brother laat weten dat het nu tijd is voor het volgende duo: Lindsey en Charlotte. De dames stappen het podium op en dragen een zelf geschreven liedje voor over het huis. Een jam sessie zoals de twee het noemen. Daarna doen ze wat dansjes die op hun medebewoners gaan. Bij Bart en Chiara doen ze een slang na. Dit valt niet goed bij de twee. Na het optreden wordt daar dan ook veel over gesproken waaronder Bart en Chiara. Chiara zegt tegen Bart dat ze het niet leuk vond, de slang. Waar slaat dat op? Voor iedereen iets leuks en voor mij niet. Bart laat weten dat hij er ook zo over denkt. Ze zeiden al het is een grapje gaat Chiara verder. Maar leuk is het niet en je doet het wel. Bart kan er ook niet om lachen. Michelangelo komt er ook bij en zegt dat hij het ook een beetje te ver vond gaan. Lindsey komt uiteindelijk met Chiara praten. Ik heb vorige week alleen maar k*t teksten moeten lezen zegt ze. Lindsey wilde die sh*t gewoon afsluiten. Het was niet de insteek. Chiara benadrukt dat ze het niet leuk vond, ik heb geen leuke dingen gehoord of gelezen. Niemand heeft zoveel negatief gehad als ik. Lindsey snapt haar maar het was meer de onzin van toen. Ik ga je niet opzettelijk kwetsen of zo. De rest van de avond heeft dit nog voor de nodige spanning gezorgd…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 25 Average: 4.7]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *