Home » Chiara heeft wegens privéomstandigheden het Big Brother huis verlaten

Chiara heeft wegens privéomstandigheden het Big Brother huis verlaten

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond was het weer tijd moesten Bart & Chiara een optreden verzorgen in het Big Brother theater. Alle bewoners moeten een optreden geven omdat het talent week is. Big Brother spreekt de groep eerst toe voor het optreden begint. Beste bezoekers, van harte welkom. Voor alweer de vierde show hier en weer een bijzondere en een andere dan de vorige drie. Jullie gaan dadelijk genieten van een nieuw duo: Chiara & Bart! Chiara en Bart jullie mogen nu naar het podium. Bart en Chiara gaan het podium op en beginnen met een act. Het is een goochel act. Bart verzorgt het goochelen en Chiara is zijn assistente. Bart doet goochelt onder andere met kaarten. De rest doet enthousiast mee. Na het optreden doet Bart nog wat trucs in het huis tot grote verwondering van de rest.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken, iedereen blijft lang in de bedden liggen. Bart wordt vervolgens naar de dagboekkamer geroepen. Een plafondplaat is naar beneden gekomen en Bart heeft de opdracht gekregen om te kijken of hij dit kan maken. Uiteindelijk lukt het Bart om dit te fiksen. Ondertussen wordt er ook gesproken over de aankomende nominatie. Jason heeft power of nomination gewonnen en Chiara zegt tegen Michelangelo dat Jolien de vrijstelling wel kan gebruiken.Daarna volgt er een lange livestream onderbreking. Op het officiële kanaal van Big Brother staat de mededeling dat Chiara het huis heeft moeten verlaten door privéomstandigheden. De rest van de groep lijkt aangeslagen, maar wat precies de oorzaak is van haar vertrek is onbekend.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 4.9]

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page