Bart en Danny moeten strijden voor de power of nomination

Bart en Danny moeten strijden voor de power of nomination

Een nieuwe dag in Big Brother is weer aangebroken, de dag is rustig begonnen. Na het ontbijt ruimt iedereen op en dan meld Big Brother zich.  Er klinkt een muziekje en Big Brother zegt dat Danny, Lindsey, Ali en Bart naar de gameroom moeten komen. Jullie gaan een challenge spelen voor de power of nomination merkt Charlotte op. De vier bewoners gaan zich snel omkleden en gaan de gameroom in. Daarna volgen er verschillende livestream onderbrekingen. Lindsey en Bart komen als eerste terug. Het is een leuk spel laat Lindsey weten. Het was iets met fans. De andere moeten nog, Danny heeft van mij gewonnen. Bart en Ali moeten nog. Het was een ganzenbord en er was een dubbelsteen met 1, 2, 3 erop. Elke kleur stond ergens voor. Een fan kon iets uitbeelden, en en fan ging tekenen. Ze moesten op het eerst op 17 komen. Hierna moet er dus nog een spel gespeeld worden vraagt Jason. Volgens Danny en Lindsey is dat wel zo. Bart heeft uiteindelijk gewonnen van Ali. Wat betekent dat Danny en Bart moeten strijden voor de power of nomination. Het is nu afwachten op wanneer het spel gespeeld gaat worden en wie de uiteindelijke winnaar wordt. Momenteel gaat het er vrij rustig aan toe in het huis. Er wordt schoongemaakt en gaan de bewoners zo wat eten…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 22 Average: 4.4]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *