Een spannende dag voor de genomineerden, komt er vandaag een vliegtuigje voor Ali langs?

Een spannende dag voor de genomineerden, komt er vandaag een vliegtuigje voor Ali langs?

Gisteren was het een zeer rustige dag in Big Brother. De bewoners hebben veel in de hottub en tuin doorgebracht. Er werd wat lol gemaakt met shampoo en een geïmproviseerde glij mat. Bart lijkt weer beter in zijn vel te zitten. Eerder was hij een beetje klaar met zijn verblijf in het huis. In de avond werden er vooral spelletjes gedaan. Het ging er gezellig aan toe.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken, de dag van de liveshow! Ook vandaag starten de bewoners rustig hun dag. Er wordt buiten gezeten en genoten van het zonnetje. Ook ligt een deel van de bewoners in de woonkamer wat te luieren. Verder wordt er gesport en gaan ze gezamenlijk buiten ontbijten. Naar verwachting zal het vandaag ook een rustige dag worden. De bewoners bereiden zich langzaamaan voor op de liveshow van vanavond. Wel schijnt er nog een vliegtuigje voor Ali over het huis te komen. Mocht dit daadwerkelijk gebeuren komen we daar uiteraard op terug. Wie moet er dit keer het huis verlaten? Wordt het Bart, Michelangelo of Jason? Je kunt nog altijd stemmen via onderstaande linkjes:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 4.4]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *