Jason is genomineerd na een spel wat de bewoners moesten doen

Jason is genomineerd na een spel wat de bewoners moesten doen

Een nieuwe dag is weer aangebroken in het huis. Iedereen maakt zich rustig klaar voor een nieuwe dag. Na het ontbijt volgt er een lange livestream onderbreking en als er weer beeld is wordt duidelijk dat de bewoners een spel gedaan hebben. Na dit spel wordt duidelijk dat Lindsey iemand heeft moeten nomineren. Ze heeft Jason gekozen. Jason draagt ook een nominatie pin op zijn kleding. Jason praat met Charlotte over de uitkomst van het spel. Als zij mij als concurrentie ziet dan is 1 en 1 natuurlijk geen 5. En dan mag ik morgen weer met mijn reet op de bank zitten als jullie een spel spelen. Maar het hoort ook bij het spel natuurlijk, Big Brother bepaald. Het is niet leuk zegt Danny, het is gewoon kl*te. Bart denkt dat hij er beter uit gaat komen, soms kun je beter op lange termijn denken dan korte. Jason voelt zich er niet prettig bij, ik heb nu 0,0 invloed gehad op mijn verblijf. Ik heb geen seconde de tijd gehad. De vijfde keer voegt hij eraan toe. Lief dat jullie allemaal even langs kwamen. Jason praat er ook nog even over met Bart in de badkamer. Ik kan in ieder geval niet met je meespelen, net zoals vorige week. Maar ik laat me niet uit het veld slaan. Er moeten er nog 2 op, ik weet nog niet tegen wie ik sta…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 49 Average: 4.5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *