Home » Charlotte haalt in no time het spel in de secret room, ze verdient veel coins

Charlotte haalt in no time het spel in de secret room, ze verdient veel coins

Door BigBrotherNederland

Ook vandaag moet er weer een bewoner naar de secret room, dit keer is het de beurt aan Charlotte. Eerder vandaag heeft ze een keuze moeten maken en koos voor het symbool met de weegschaal. En inmiddels heeft ze het spel gespeeld in de secret room. Charlotte zegt Big Brother, je koos voor het spel met de weegschaal en dit is het moment van de waarheid. Jij gaat strijden voor een punt in het secret room klassement. De winnaar van dit klassement mag als eerste het secret room finalespel spelen. Als je dat wint staat daar een grote beloning tegenover. Jij krijgt 15 minuten de tijd om deze puzzel op te lossen. Als je dat lukt verdien je daarmee 1 punt voor het klassement. Hoe sneller hoe beter want voor elke minuut die je overhoud verdien je 1 coin. Je kunt hulp inroepen van de online kijker, dit kost je 1 minuut van je tijd en dus ook potentieel 1 coin.

En dan nu de uitleg van de puzzel zelf gaat Big Brother verder. Het doel van het spel is om de weegschaal in balans te krijgen. Een voor een komt er een voorwerp van je medebewoners tevoorschijn en dit voorwerp hang jij op aan de weegschaal. Als het hangt mag je niet meer verplaatsen. Als je voorwerp hangt krijg je een nieuw voorwerp. Als alle haken zijn gevuld haal je de zekering eruit en als de weegschaal in balans blijft is het gelukt. Als het uit balans raakt begin je opnieuw. Big Brother telt af en het spel kan beginnen!

Charlotte krijgt een voor een voorwerpen die ze aan de weegschaal ophangt. Zodra alles hangt haalt ze de zekering eruit. Ze vraagt aan Big Brother of het goed is. Big Brother laat weten dat het gelukt is. Huh reageert Charlotte verbaasd, maar ik wilde nog een tip van de kijker. Charlotte heeft nog 13.29 minuten over. Is het echt? Big Brother laat weten dat ze het in één keer goed gedaan heeft en dus 14 coins verdient heeft. Ik heb puur gegokt zegt Charlotte en Big Brother laat weten dat ze een record gevestigd heeft. Daarna mag ze weer naar het huis waar ze trots vertelt dat ze het in 1 minuut gehaald heeft en 14 coins heeft verdiend.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.8]

Ook interessant:

3 Reacties

Yvonne kerssens 15 maart 2023 - 20:32

Top van Charlotte!!

Beantwoord
Lili 15 maart 2023 - 22:48

Goed zo Charlotte.

Beantwoord
Gezina 16 maart 2023 - 08:58

Geweldig Charlotte goed gedaan. . Ben blij dat jij mag nomineren. Bart die niet van groepjes houd heeft nu een groep . Jolien begint om alles te zeuren erop Charlotte die kun je missen als kiespijn. Met Bart zal je een oorlog moeten winnen nou dan zijn we kapot. Jason die in zichzelf praat is ook niet in orde. Dus die 3 erop en hoop dat ze er allemaal uit moeten.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page