Home » De bewoners krijgen te horen dat vandaag één iemand het huis nog moeten verlaten

De bewoners krijgen te horen dat vandaag één iemand het huis nog moeten verlaten

Door BigBrotherNederland

Tijdens de liveshow werd bekendgemaakt dat vandaag nog een bewoner het huis moet verlaten. De bewoners wisten nog van niks maar daar kwam afgelopen avond verandering in. Big Brother sprak de groep toe. Bewoners, de finale week is een bijzondere week. De race naar de finish is ingezet. Het is ook een week met werk voor jullie namelijk de kijker ervan overtuigen dat jij de terechte winnaar bent van Big Brother 2023. Je speelt mijn spel alleen, je wint mijn spel alleen. De kijker beslist ook nu. In de gameroom staan jullie koffers, voor één van jullie is het vanavond de laatste avond in mijn huis. Want een iemand vertrekt morgen naar zijn eigen huis. Dus neem je koffer uit de gameroom en pak je koffer in. De bewoners weten niet wat ze horen. Ze gaan naar de gameroom en halen de koffers op. Alles wordt ingepakt en er wordt volop gespeculeerd.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken in het huis. De spanning is te voelen. Iedereen wacht gespannen af op het moment dat de uitslag bekendgemaakt wordt. Geraldine en Tatyana zullen dit als het goed is op de livestream presenteren. Uiteraard komen we daar nog uitgebreid op terug. Wie zal het huis vlak voor de finale moeten verlaten?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 35 Average: 4.6]

Ook interessant:

6 Reacties

Willy Kluppels 27 maart 2023 - 08:58

Dat de beste mag winnen, ik denk dat Bart heel wat kansen heeft, maar vandaag moet nog iemand vertrekken, het zou nog spannend kunnen worden. En dat is de bedoeling he. Groetjes

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 27 maart 2023 - 09:04

Charlotte en Lindsey naar huid!!!!

Beantwoord
Lydia lepee 27 maart 2023 - 09:19

Ok Lyndsey weg!

Beantwoord
Gezina 27 maart 2023 - 10:40

Belachelijk dat Lindsay eruit moet. Nu is duidelijk dat Jason wint van de Nederlanders. Gelukkig zit Charlotte er nog in. Charlotte moet winnen.

Beantwoord
John 27 maart 2023 - 12:26

Ik ben het niet eens dat ze Lindsey naar huis sturen. Ze hadden die twee opsteukers eruit moeten sturen. Bart en jason die jolyn opsteuken om de finale te halen.

Beantwoord
John 27 maart 2023 - 12:39

De kijkers geven alleen die twee gelijk. Vind ik niet kloppen. Big Brother had ook beter moeten letten. Met zijn camera’s

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page