Home » Lindsey moet last minute Big Brother verlaten net voor de finale

Lindsey moet last minute Big Brother verlaten net voor de finale

Door BigBrotherNederland

En dan is het moment daar, een bewoner moet net voor de finale Big Brother nog verlaten. Geraldine en Tatyana staan in de gameroom. Ze vertellen dat één bewoner vandaag het huis moeten verlaten. Dat gaan we de bewoners nu vertellen. Geraldine legt contact met de bewoners. En zegt dat iedereen op de bank moet komen zitten. De bewoners zien dat de ze in de gameroom staan. We hebben een belangrijke mededeling zegt Geraldine. Een van jullie moet het huis verlaten. Tatyana vertelt dat de kijkers gestemd heeft. Geraldine zegt dat het nu gelijk gaat gebeuren. Wie moet er nu het huis verlaten? Op het scherm verschijnt de naam van de bewoner die weg moet. Op het scherm komt de naam van Lindsey. Het is oke zegt Lindsey, ik ga naar mijn schatje toe. Het komt goed, geen zorgen. Lindsey neemt afscheid, gaat nog snel even naar de toilet en gaat dan naar de gameroom.

In de gameroom wordt ze door Geraldine en Tatyana verwelkomt. Dit is bizar zegt Lindsey. Wat een avontuur. Het is oke, ik heb echt genoten. Het was super spannend maar ik heb alles uit het avontuur gehaald. Het was heel bijzonder. Ik heb mijn best gedaan en mijzelf geweest. Het is voor mijn gevoel echt goed gelukt. Ik ben blij dat ik de finale week nog heb mogen betreden en wel blij dat ik naar huis kan. Tuurlijk is het wel balen maar het is oke om te verliezen. Dat heb ik ook geleerd hier, het is oke om te verliezen. Ik kan alleen maar in mijn handen klappen hoe ver ik gekomen ben en wat ik geleerd heb. Daarna krijgt Lindsey haar hoogtepunten in het huis te zien in een filmpje. Ze vindt het mooi om terug te zien. De bewoners in het huis staan inmiddels achter de deur van de gameroom te luisteren wat er allemaal gebeurd. Lindsey krijgt dan een verrassing, de moeder van Lindsey en schoonmoeder komen binnen. Het is een emotioneel weerzien. Er wordt een flesje champagne open gemaakt en er wordt geproost. Tatyana zegt dat er nu nog 4 bewoners over zijn. Wie wint de finale of niet?De lijnen worden nu weer geopend, er kan weer gestemd worden. Wie is jouw favoriete bewoner? Geraldine benadrukt dat het stemmen belangrijk is want ze kunnen zo weer in de gameroom staan…

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 4.3]

Ook interessant:

8 Reacties

Sjef 27 maart 2023 - 09:49

eindelijk eruit, lang op gewacht.

Beantwoord
Lydia lepee 27 maart 2023 - 10:10

Ze zijn nog met 4!

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 27 maart 2023 - 10:37

JASON.

Beantwoord
Alex 27 maart 2023 - 11:17

Hopelijk krijgen we die hoogtepunten nog te zien.

Beantwoord
Lydia lepee 27 maart 2023 - 12:05

Bart naar de finale!

Beantwoord
Yvonne kerssens 27 maart 2023 - 12:18

Ik had ook op lindey gehoopt en jullie ?

Beantwoord
coen vos 27 maart 2023 - 14:38

terecht

Beantwoord
elly dinius brouwer 29 maart 2023 - 09:05

waarom kunnen mijn man en ik niet stemmen op de overige vier bewoners .
Wij krijgen steeds te zien al gestemd
Ik stem via faceboek Big Brother Nederland.
En mijn man stemt via RTL xl stemmen

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page