Home » Het broertje van Jason en de zus van Jolien komen langs in Big Brother tijdens een freeze opdracht

Het broertje van Jason en de zus van Jolien komen langs in Big Brother tijdens een freeze opdracht

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond was er weer een freeze opdracht in het Big Brother huis. Big Brother roept freeze en de bewoners gaan stil staan, afwachtend op wat er komen gaat. Als jullie zo blijven staan verdienen jullie opnieuw een mooi bedrag voor de jackpot laat Big Brother weten. Het kleine broertje van Jason komt het huis in. Hallo allemaal zegt hij, wat leuk om jullie in het echt te zien. Ik zie dat Bart er niet is, jullie doen het goed. Jason, jij doet het ook goed. Iedereen is trots op je, je familie, vrienden en wij thuis. We kijken elke avond en dat betekent dat we nog eens kunnen kijken hoe trots wij op jullie allemaal kunnen zijn. Ik ben hier om je te promoten, om de fans te stimuleren op jou te stemmen. Want kijk je nou staan, wat een topper. Wie zou er nou niet op hem stemmen. Je bent de jongste bewoner en moet je kijken hoe ver je bent gekomen. De enige Nederlander. Nederlanders jullie weten wat je moet doen, ook de belgische fans. Je probeert rechtvaardig te zijn, ik kan nog zoveel dingen opnoemen. Je doet het echt goed, de ervaring is al leuk maar als je de prijzenpot mee neemt gaan we op reis. Hij is er stil van, ik vond het top om hier te zijn. Doei, tot 1 april, succes!

De freeze opdracht zit er nog niet op want er komt nog iemand het huis in. De zus van Jolien komt even langs. Hallo allemaal zegt ze. Even een woordje naar de kijkers. Ik hoop dat jullie genoten hebben van het avontuur van Jolien. Ik ben de zus van Jolien en ben trots op hoe ze hier gegroeid is. Ze had het wat moeilijk en probeer je plaats maar eens te vinden in een gevormde groep. Deze geke meid heeft het wel gedaan. Wij zijn trots op je, we zien je open bloeien. We zijn trots dat je de finale week hebt gehaald. Ik wil de kijkers om een gunst vragen, ze is via de achterdeur binnengekomen, ik hoop dat ze niet via de achterdeur naar buiten moet. Allemaal stemmen op Jolien, als ze de jackpot wint hebben we een leuk trouwfeest om naar uit te kijken. Daarna loopt ze snel nog een rondje door het huis. Wenst daarna iedereen succes, tot zaterdag en loopt het huis weer uit.

De bewoners praten na over de freeze opdracht, Bart heeft weinig kunnen zien. Hij stond krom, ik heb niks gezien zegt hij. De bewoners vonden dat het broertje van Jason het goed gedaan heeft. Big Brother spreekt de bewoners ook toe. Dat waren weer 2 keer een freeze in 1 sessie. Ook deze 2 rekenen ik goed! Dat betekent opnieuw 1000 euro erbij voor de jackpot! De groep reageert enthousiast, de pot is weer een beetje aangevuld.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.7]

Ook interessant:

3 Reacties

Lydia lepee 29 maart 2023 - 07:54

Goed nieuws voor de jackpot!

Beantwoord
Els Huizinga 29 maart 2023 - 08:14

Ben het helemaal eens met het broertje van Jason. Een hele fijne en sportieve jongen
Ik ben een grote 80 jarige fan van hem
Geen familie of kennis hoor. Ik wil nog wel stemmen , maar krijg niks te zien. Groetjes Els Huizinga.

Beantwoord
Alex 29 maart 2023 - 13:22

Ja, met het vertrek van Lindsey is er nog maar één Nederlander. Dat lijkt een misrekening van BB. Dan is Jason zeker van de finale.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page