Home » Charlotte moet Big Brother net voor de finale verlaten

Charlotte moet Big Brother net voor de finale verlaten

Door BigBrotherNederland

Gisteren kregen de bewoners te horen dat er vandaag nog een bewoner het huis moet verlaten. Dat moment is nu daar. Geraldine en Tatyana zeggen dat iedereen in de  bank moet komen zitten. Ze vragen hoe het gaat. Bart zegt dat de sfeer gespannen is. Jason vond het een bijzondere week, ook met de freeze en het promotiemateriaal maken. Charlotte vindt het wel de moeilijkste week, de laatste loodjes wegen het zwaarst en dat merk je nu wel. We proberen bezig te blijven maar het is wel gezellig. Jolien is heel zenuwachtig, we zijn alle 4 winnaars. Ik ben fier op ons. Geraldine zegt dat het nu zover is, de kijkers hebben weer mogen stemmen. De bewoonster met de minste stemmen moet weg. Op het scherm verschijnen 3 bewoners die een plek behaald hebben in de finale. De bewoner die niet op het scherm verschijnt moet weg. De bewoners wensen elkaar succes. Op het scherm komen de volgende namen in beeld: Jason, Bart en Jolien. Dat betekent dat Charlotte het huis moet verlaten. Het is oke zegt Charlotte, Jolien begint te huilen. Ik zie jullie zaterdag zegt Charlotte, ik heb het je al gezegd. Dit is wat ik verlangde, het is oke. Charlotte neemt afscheid en loopt richting de gameroom waar ze opgevangen wordt door Geraldine en Tatyana.

Charlotte zegt dat ze niet bij de laatste 3 wilde zitten, ik heb al gewonnen. Ik had nooit gedacht zover te komen. Ik had al een soort van afscheid genomen. Ik heb de kans gekregen om hier nog zoveel te doen. Ik zal niet veel meer missen, ik heb genoten. Ik ben meer in mijzelf gaan geloven. Ik ben het spel gaan spelen en dat heeft mij zover gebracht. Ik ben mijzelf geweest. Ik ben echt trots. De moeilijke momenten waren er ook, met bepaalde bewoners. Daarna krijgt Charlotte haar hoogtepunten te zien. Ze vond het leuk om terug te zien maar ook wel raar. Geraldine vertelt daarna dat ze een verrassing heeft. Haar moeder en haar broer stappen binnen en de champagne wordt ingeschonken. Charlotte denkt dat Bart Big Brother gaat winnen. Daarna wordt er geproost. Geraldine zegt dat je vanaf nu kunt stemmen. Wie is wat jou betreft de winnaar? Wie gaat er naar huis met de titel en jackpot. Je kunt tot zaterdagavond stemmen. Is dat Bart, Jason of Jolien? Jij beslist.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.5]

Ook interessant:

6 Reacties

Alex 30 maart 2023 - 10:07

“De bewoonster met de minste stemmen moet weg.” Wisten ze al dat Bart zou blijven?

Beantwoord
Lydia lepee 30 maart 2023 - 10:27

Eerlijk gestemd!
Goed zo!

Beantwoord
Roex Irene 30 maart 2023 - 11:17

Ik dacht er nog op iemand uit gestemd omdat er nog twee België er in zitten???

Beantwoord
M 30 maart 2023 - 13:05

Nee niet mee eens jolien of jason moesten eruit we weten allang dat deze keer een belg moet winnen dan gun ik het bart ook als is die niet altijd leuk maar hij was wel zich zelf de hele experiment dus hup bart hup

Beantwoord
Peter 30 maart 2023 - 13:42

Charlotte bedankt voor je inzet de afgelopen maanden, ik heb genoten 😉
Zelf hoop ik dat Bart de BB 2023 mee naar huis mag nemen, de man heeft 3 maanden onbetaald verlof op moeten nemen en een gezin te onderhouden.

Beantwoord
Lili 31 maart 2023 - 04:18

Heel spijtig…Jason mag het dan winnen.Die andere 2 verdienen het zeker niet.Bah,bah

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page