Home » Geraldine en Tatyana gaan met Bart, Jason, Liese en Naomi door het nieuwe Big Brother huis

Geraldine en Tatyana gaan met Bart, Jason, Liese en Naomi door het nieuwe Big Brother huis

Door BigBrotherNederland

Het nieuwe Big Brother huis heeft dit seizoen een jaren 70 style. Het huis heeft felle kleuren en een nieuwe ruimte. Foto’s van de slaapkamers zijn toen niet vrijgegeven. Maar presentatoren Geraldine en Tatyana zijn met een paar oud bewoners door het huis gegaan, ook in de slaapkamers…

Samen met Bart, Jason, Liese en Naomi gaan Geraldine door het vernieuwde huis. De oud bewoners vinden het vernieuwde Big Brother huis mooi. Er wordt even gekeken in de vertrouwde dagboekkamer, de woonkamer, de zithoek maar ook de slaapkamers. Tatyana verteld dat er nu ook iets tussen de bedden zit, een soort schot wat omhoog gezet kan worden voor wat meer privacy. Maar ook de gameroom die flink groter geworden is volgens Naomi. Tatyana vraagt aan winnaar van het vorige seizoen of hij nog tips heeft voor de coins. Bart antwoordt dat iedereen persoonlijk anders is en dat diegene dat zelf moet bepalen. Jason zou het op zijn beurt verdelen, je moet goed sparen maar af en toe ook iets kopen benadrukt hij. Ook het nieuwe knusse kamertje wordt even bekeken. Bart en Jason verwachten dat er veel gesprekken gaan zijn. Benieuwd naar de beelden? Bekijk ze dan hieronder terug:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Big Brother 2024 (@bigbrothernlbe)

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 5]

Ook interessant:

5 Reacties

douwe boersma 13 januari 2024 - 12:59

oh ik heb zo veel zin in maandag echt kan niet wachten tot dat maandag weer begint

Beantwoord
marina 13 januari 2024 - 14:02

ik kijk er naar uit hoor maar hopelijk zien we deze keer wat meer spelletjes die ze moeten spelen

Beantwoord
Corina 13 januari 2024 - 17:42

Zo leuk om liese terug te zien da was mijn favoriete

Beantwoord
Lydia lepee 15 januari 2024 - 06:38

Vandaag begint het!
Hoe laat BB
Groetjes

Beantwoord
Hans S 15 januari 2024 - 11:06

Ik heb speciaal een abonnement genomen op Videoland.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page