Home » Sonja kondigt haar vertrek aan, ze heeft Big Brother definitief verlaten

Sonja kondigt haar vertrek aan, ze heeft Big Brother definitief verlaten

Door BigBrotherNederland

Sinds afgelopen avond is Sonja zoek, ze is via de voorraadkamer weggegaan en niet meer teruggekomen. Na de komst van twee nieuwe bewoners, Basiri, Ronahi en Dilano moet de groep bij elkaar komen in de woonkamer.

Als iedereen zit wordt er een video gestart op het grote tv scherm. Het is Sonja, ze heeft een boodschap voor de groep. Beste bewoners begint Sonja. Ik heb ervoor gekozen om het avontuur voor mij te beëindigen. Zoals jullie weten voelde ik mij de afgelopen dagen echt heel slecht. Het begint mentaal in mijn hoofd ook te werken. Het werd gewoon heel zwaar voor mij. Daarom heb ik ook besloten om dit te beëindigen, ik ben oke. Ik weet dat ik gewoon heel veel rust nodig heb die ik in het huis niet kan krijgen. Ik wens jullie allemaal heel veel succes. Jullie zijn een voor een echt toppers. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten. Lenie jij bent als een papa voor mij, de meisjes bedankt om mij altijd te supporteren, Karen bedankt om altijd mijn kapper te zijn. Tom natuurlijk, jij hebt een speciaal plekje in mijn hart. Een voor een ga ik jullie allemaal echt heel hard missen. Danny, jouw grapjes ga ik nooit vergeten. Opstaan en jullie zien, dat ga ik echt heel heel heel hard missen. Ik moest voor mijzelf kiezen en ik weet dat ik de rust ga waarderen en echt nodig heb voor mijn lichaam.

De groep reageert geschokt, Tom denkt dat Ashley nu terug gaat komen. Het is recent opgenomen. Karen heeft het er emotioneel moeilijk mee, Alice ook. Karen laat weten dat ze het nooit verwacht had, ik dacht dat die ging blijven. Big Brother spreekt de groep toe. Zoals jullie zojuist hebben gehoord heeft Sonja dit experiment verlaten. Alice en Karen, kunnen jullie de spullen van Sonja inpakken in haar koffer en daarna de koffer in de draaideur zetten? Alice en Karen pakken vervolgens de spullen in. Karen laat weten dat ze er echt niet goed van is, ik had niet verwacht dat dit ging gebeuren. Ze is gewoon weg.  Maar waarom? Alice weet het ook niet.

Op de bank wordt er ook nog over gesproken. Toen ze terug kwam vertelde ze dat er achter iets gebeurd zou zijn laat Alice weten. Ze kon het niet vertellen. Er wordt nog altijd gesproken over de mogelijke terugkomst van Ashley. Maar de meeste denken dat er dan een andere bewoner komt. Het is te hopen laat Danny weten, ik wil niet hetzelfde als Basiri. Doelend op het feit dat hij nu geen teamgenoot meer heeft

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.7]

Ook interessant:

9 Reacties

Van de Vondel Marina 21 januari 2024 - 12:09

Heel spijtig en heel raar ook…
Eigenlijk geloof ik her niet echt.
Ik denk dat ze verplicht was om dit te doe´ in deze fucked up week.

Beantwoord
Gerard 21 januari 2024 - 12:16

Wel erg lullig voor Ashley. Waarom zegt BB gewoon niet jij mag terug.

Beantwoord
Marie-Claire 21 januari 2024 - 12:38

Ik denk dat ze samen met Ashley haar familie heeft gezien in de live,maar niet mocht spreken,op scherm dan bedoel ik,dat dit haar een knak heeft gegeven,ik weet het niet ik gis maar,vind het wel spijtig dat ze weg is,was een toppertje.

Beantwoord
Yvonne 21 januari 2024 - 13:02

Waarom,komt ashley dan weer terug hoop het wel !!

Beantwoord
Alex 21 januari 2024 - 13:52

Had ze beter voor het vertrek van Ashley kunnen doen.

Beantwoord
Jet 21 januari 2024 - 15:15

Ashley terug a.ub.

Beantwoord
Marie-Claire 21 januari 2024 - 15:19

Ze komt terug,zit erin,dat gaat vonken geven zijt er maar zeker van !!Beetje sensatie leuk!!Laat maar komen!

Beantwoord
Ad 21 januari 2024 - 15:33

Wordt een beetje ziek van de heledag door zoveel stream lockers als dat de bedoeling is zet dan niet 24/7 kijken naar live.

Beantwoord
yvonne kerssens 21 januari 2024 - 20:30

waarom gaat er nou iemand uit dan mag ashley toch terug komen ! !

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page