Home » Danny, Jimmy en Dilano winnen vrijstelling na een lang spel

Danny, Jimmy en Dilano winnen vrijstelling na een lang spel

Door BigBrotherNederland

De bewoners moeten in duo strijden voor vrijstelling. En de beloning van het spel is groots namelijk twee vrijstellingen. Het spel wordt gespeeld waarbij kracht en ruimtelijk inzicht een rol spelen. Hoe het spel precies gaat wordt niet duidelijk, dit is niet op de livestream te zien. De bewoners moeten ook in de woonkamer blijven.

Alice en Lenie moesten als eerste. Als Alice en Lenie uiteindelijk weer terug komen balen de twee. Ze gaan naar buiten waar Ronahi en Tom te horen krijgen dat het een lastige opdracht was. Lenie baalt dat ze een hint gekocht hebben waar ze niets aan hadden. Maar de oplossing weten we nu wel voegt hij eraan toe. Alice vraagt zich af of het een verschil gemaakt zou hebben als ze de rollen anders verdeeld hadden. Lenie antwoordt dat hij dat niet durft te zeggen, misschien wel. Ik zag het gewoon niet. Tom vraagt of ze de vrijstelling dus niet gewonnen hebben. Nee dat denk ik niet is het antwoord.

Ariana en Randy mogen als tweede Randy laat weten dat het f*cked up was. Ariana sluit zich er helemaal bij aan. Niemand komt ook blij naar buiten merkt Ronahi op. Big Brother laat weten dat ze niet over het spel mogen praten, ook niet diegene die het spel al gespeeld hebben. Ariana laat nog weten dat het echt moeilijk was, ik ga alvast inpakken grapt ze. Uit gesprekken wordt duidelijk dat er iets gebouwd moet worden. Jimmy heeft een goed gevoel als hij het spel gespeeld heeft, met een grote lach komt hij naar buiten. De gehele middag gaan alle teams die mee mogen spelen een voor een naar de game area of gameroom. Het spel duurt per duo erg lang. Uiteindelijk is iedereen geweest en roept Big Brother dat iedereen naar de woonkamer moet komen.

Als iedereen er is neemt Big Brother het woord. Bewoners, de duo’s onder jullie die nog geen vrijstelling hebben en nog niet zijn genomineerd hebben allemaal een spel gespeeld waarbij je een 3D blokken puzzel moesten bouwen. Sommige van jullie waren erg enthousiast over mijn spel. Sommige iets minder. Maar dit was de uitslag, kijk mee. Op het scherm komen drie duo’s die de puzzel niet op konden lossen. Het duo’s die het wel op kon lossen waren Ashley en Danny. Danny heeft dus vrijstelling gewonnen. En het leek onmogelijk maar er was een duo wat drie seconden sneller was gaat Big Brother verder. Dat waren Jimmy en Dilano. Dat betekent dus dat Danny, Jimmy en Dilano vrijstelling hebben deze week. De groep feliciteert het drietal waar ze uiteraard erg blij mee zijn. Zo zijn r niet twee vrijgesteld zoals oorspronkelijk de bedoeling was maar drie… Nog wat later moeten Jimmy en Dilano en Danny naar de dagboekkamer komen om hun vrijstelling pins op te halen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.8]

Ook interessant:

4 Reacties

Alex 23 januari 2024 - 17:44

Ze kwamen er net in dus dat is wel terecht.

Beantwoord
yvonne kerssens 23 januari 2024 - 20:45

jimmy mag er van mijn wel uit wat een raar persoon ! !

Beantwoord
ANSB 23 januari 2024 - 22:38

Die jongen moet nog een beetje ontplooien. Je zal zien dat hij nog best wat in z’n mars heeft. Hij is nu nog onzeker, en weet niet goed wat zijn plekje is. Ik denk dat hij nog best wat humor in de groep kan brengen.

Beantwoord
Eva Knijnenburg 24 januari 2024 - 17:15

Ik denk dat je gelijk hebt. Hij kijkt eerst nog ff de kat uit de boom. Hij komt nog wel los en dan gaan we nog wat meemaken met hem wat humor betreft denk ik

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page