Home » De bewoners moeten een spel doen voor twee vrijstellingen en Randy zit niet lekker in zijn vel

De bewoners moeten een spel doen voor twee vrijstellingen en Randy zit niet lekker in zijn vel

Door BigBrotherNederland

Na het ontbijt gaat een groot deel van de bewoners aan de slag met schoonmaken. Randy en Alice hebben buiten een gesprek. Randy zit even niet lekker in zijn vel.

We zitten hier al bijna twee weken zegt Alice. En je hebt de mensen niet om je heen. Je weet niet hoe het met iemand gaat. Ik denk dat iedereen dit nog wel mee gaat maken. Dat je tegen jezelf aan gaat lopen. Gisteren voelde ik het al aankomen antwoordt Randy. Gisteren was echt heftig, lange dag. Maar vandaag werd ik wakker en ik dacht van ja het is er gewoon. Ik voel het sterker dan gisteren. Alice benadrukt dat dit  gevoel er ook mag zijn. Je kunt je hier niet elke dag goed voelen. Het is ook goed om stil te staan bij je gevoel. De dagen gaan met ups and downs. Het is intens. Ja zegt Randy, even kijken hoe we daarmee omgaan. Ik dacht even naar buiten, frisse neus, even rust.

Daarna meld Big Brother zich, er speelt een geluid af en spreekt de bewoners toe. Bewoners, wat is de mooiste beloning in mijn huis? Een vrijstelling. In het volgende spel kan niet één maar kunnen twee vrijstellingen worden gewonnen. Tom en Ronahi jullie zijn al genomineerd dus spelen niet mee. Karen en Basiri jullie hebben al vrijstelling dus jullie spelen ook niet mee. Ashley, jij bent al genomineerd dus ook bij dit spel speel je alleen voor je duo partner Danny. Jullie spelen dit spel in duo. Een duo partner doet het deel kracht, brute kracht. En een duo partner is diegene met een goed of best wel goed ruimtelijk inzicht. Jullie kunnen dadelijk overleggen wie voor kracht gaat en wie voor in het inzicht. Dit spel wordt gespeeld in de game area en de gameroom, sportkleding is nodig. Alice en Lenie jullie zijn het eerste duo. Alice gaat voor kracht en moet naar de gameroom. Lenie is van de communicatie en inzicht en moet zich van Big Brother warm aankleden. Jij komt via de voorraadkamer naar de game area.

Ondertussen wordt er al veel over de opdracht gespeculeerd wat de opdracht zou kunnen zijn. De opdracht betekent ook dat er nog 3 koppels over zijn die dan genomineerd zouden kunnen worden. En dan komt ook nog de power of nomination. Big Brother laat weten dat de bewoners in de woonkamer moeten blijven. Kijken is niet toegestaan. Welk duo zou vrijstelling winnen? Wordt vervolgd!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 5]

Ook interessant:

1 Reactie

Alex 23 januari 2024 - 17:30

Jimmy zit niet lekker in zijn vel. Randy zit niet lekker in zijn vel. Laat ze van vel ruilen.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page