Home » Ronahi en Tom zijn niet meer genomineerd als ze hun secret mission halen

Ronahi en Tom zijn niet meer genomineerd als ze hun secret mission halen

Door BigBrotherNederland

Dat Tom en Ronahi een secret mission hebben dachten we al op de livestream te zien. Als de twee deze missie halen staat daar klaarblijkelijk een grootse beloning tegenover. Dat werd in de tv uitzending van afgelopen avond bekend.

We zien Ashley terugkomen doordat Sonja besloten heeft Big Brother vrijwillig te verlaten. Ze mocht naar de gameroom waar de bewoners de kistjes open mochten maken. Alles wat er in het kistje zit is voor jullie samen benadrukt Big Brother. Iedereen laat de inhoud zien, het zijn voornamelijk coins. Tom en Ronahi hebben een nominatie, nee roept de groep. Positief bekijken zegt Tom toch wat teleurgesteld. Ronahi was emotioneel.

Uiteindelijk roept Big Brother Ronahi en Tom naar de dagboekkamer. Daar spreekt hij de twee toe. Ronahi en Tom, in een van jullie twee kistjes zat een nominatie. Ik kan mij voorstellen dat dat balen is. Heel erg balen. In het kistje dat nu tussen jullie in staat zit een nominatie pin Jullie mogen nu je pin af doen en vervangen door de nominatie pin. Maar in mijn huis, heb ik altijd gezegd, is niets zeker. En al helemaal niet in f*cked up week. Dus luister goed. Jullie krijgen een secret mission. Als deze lukt zijn jullie van je nominatie af. In mijn huis zijn er vijf dingen die niet kloppen. Het is aan jullie om er vier van de vijf te vinden. Regelmatig zal ik jullie hier in de dagboekkamer vragen alleen of in duo, en dan wil ik van jullie horen wat jullie al gevonden hebben. Ook het vervolg van de missie krijgen jullie gedurende week hier in de dagboekkamer. Het is een secret mission dus jullie weten wat dat betekent dat je er met niemand over mag praten. Doe je dat toch? Dan blijf je genomineerd. Uiteraard mogen jullie wel met elkaar hierover praten en overleggen. Maar kijk dan heel goed uit dat je niet betrapt wordt. Ik wens jullie veel succes en zal jullie geregeld hier terugvragen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 5]

Ook interessant:

2 Reacties

Gezina 24 januari 2024 - 09:47

Hoop dat ze het winnen.

Beantwoord
Alex 24 januari 2024 - 23:15

Het is een nogal vage opdracht. Is een andere kleur kussen iets dat niet klopt?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page