Home » Ashley geeft Alice tips over het spel en een waarschuwing

Ashley geeft Alice tips over het spel en een waarschuwing

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond besloot Ashley het gesprek aan te gaan met Alice. Ze besluit haar medebewoner te waarschuwen voor het spel…

Ashley zegt tegen Alice dat ze een jonge vrouw is, volwassen maar wel jonger. En inderdaad gevoelig, vertrouwend dit en dat. Vertrouw niemand in het spel benadrukt ze. En dat geef ik je echt mee, ook al ga ik. Ook al blijven wij, vertrouw niemand. Nee ik weet het antwoordt Alice. Hou altijd je ogen open gaat Ashley verder. Het is niet persoonlijk, altijd spel. En die twee dingen moet je wel proberen los te koppelen. Want anders wordt je continu teleurgesteld in dingen die je misschien verwacht. Er zijn er heel veel die hier spel technisch denken. En dan ga jij het misschien persoonlijk ervaren en dan krijg je trust issues. Die dingen moet je echt zien te scheiden. Dat zei ik toen ook al na dat spel zegt Alice. Ik heb ook best wel veel moeite met wie ik hier kan vertrouwen. Wie zijn de mensen waarop je kan bouwen en wie niet? I don’t f*cking know. Dat kan niet merkt Ashley op. Uiteindelijk is het een spel en je kan niemand vertrouwen. Zie het als spel en niet als persoonlijk. Uiteindelijk is iedereen hier voor zichzelf.

Alice is ook wel  benieuwd hoe het gaat als ze mag blijven. Volgens Ashley moet ze hervatten waarmee ze bezig is. Het enige wat ik je wilt zeggen is dit. Ook wij zijn tegenstanders. En worden van kleine dingen hele grote dingen gemaakt. Daar ga ik ook niet altijd in mee eindigt Alice weten. Vandaag wordt een spannende dag, een van de genomineerden moet vanavond het huis verlaten. Maar wie gaat het worden? Ashley, Alice of toch Lenie? Mocht je nog niet gestemd hebben kan dat via onderstaande linkjes. Let er wel op dat je stemt op de bewoner die jij in het huis wilt houden.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.8]

Ook interessant:

6 Reacties

Hermina 27 januari 2024 - 08:54

Van mij mag lenie er uit

Beantwoord
M 27 januari 2024 - 08:55

Ik heb voor Ashley gestemd , zeer slimme volwassen dame…voor mij mag Leni gaan dan zal iedereen wat meer zichzelf zijn , meneerke denkt dat hij iedereen naar z’n hand kan zetten zijn wil is wet …weg ermee

Beantwoord
A 27 januari 2024 - 10:12

Ashley eruit. Is een manipulator eerste klas.

Beantwoord
Roberto 27 januari 2024 - 10:32

Lenie denkt dat hij het warm water uitgevonden heeft. Niks is minder waar alleen een grote mond er zijn verkeerde mensen in dat huis.

Beantwoord
anny 27 januari 2024 - 12:15

haha manipulator eerste klas is niet ashley maar lenie hoor

Beantwoord
Alex 27 januari 2024 - 12:38

Heb op Alice gestemd. De dames moeten zeker blijven.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page