Home » Sonja verteld de echte reden van haar vertrek

Sonja verteld de echte reden van haar vertrek

Door BigBrotherNederland

Sonja is vrijwillig uit het huis vertrokken. Ze heeft gekozen voor haar mentale gezondheid en heeft het huis verlaten. Een exacte regel heeft ze nooit gegeven. Maar vandaag is daar verandering in gekomen, bij oud bewoner Michelangelo geeft Sonja  op zijn youtube kanaal uitleg over haar vertrek.

Sonja laat aan Michelangelo weten dat ze spijt heeft dat ze eruit is. Maar ik heb geen spijt van mijn beslissing. Ik wist dat het het juiste was om te doen op dat moment. Er zijn allerlei theorieën aan het gaan op het internet. Ik zat niet vast in de draaideur. Het was gewoon fysiek vooral dat het niet oke waren. Er zijn ook dingen niet getoond, vanaf dag drie had ik het moeilijk. Mijn lichaam kon het niet aan en mensen onderschatten dat echt. Je eetpatroon is anders, slaapritme. Op den duur werd het gewoon veel en veel. Achter de schermen werd ik veel geholpen en gesteund. Medicatie en andere supplementen. Maar als je merkt dat je lichaam het niet meer aan kan. Kon je er niet tegen vechten vraagt Michelangelo. Nee antwoordt Sonja, je wilt ook niet anders zijn dan de rest. Dingen krijgen die de rest niet krijgt. En de nominaties was al een zware dag voor mij. Het ging mentaal in mijn hoofd werken en mijn lichaam brak gewoon. Ik trilde kapot, ik was flauwgevallen, kon het niet meer aan. Ik moest een beslissing maken. Een droom of je eigen lichaam.

Ook bepaalde opdrachten worden nog besproken. Maar ook de mirror room. Ook over de huidige nominaties worden gesproken. Sonja heeft ze alle drie graag. Iedereen heeft zijn kwaliteiten. Ook over de terugkomst van Ashley is ze  te spreken. Ze gunt het haar om te blijven. Benieuwd naar het hele gesprek? Bekijk hieronder de gehele video:

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.7]

Ook interessant:

3 Reacties

Alex 27 januari 2024 - 12:54

Ze geeft wel een goede uitleg van haar nominatie.

Beantwoord
Elly 27 januari 2024 - 13:04

Als ze al vanaf dag 3 problemen had snap ik niet dat ze eerst liet nomineren en ze er in bleef en dan alsnog naar huis ging, zoals t nu ging was t niet eerlijk dat Asley terug mocht komen nadat Sonja naar huis ging, Asley was eruit had geknuffeld met haar familie en mocht dus niet zomaar terug of er niets was gebeurd, in werkelijkheid was zij eruit door t stemmen van t publiek
BB wordt zo wel heel ongeloofwaardig

Beantwoord
Pauline 27 januari 2024 - 14:42

Waarom begin je dan aan zoiets…

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page