Home » De bewoners moeten midden in de nacht naar de gameroom

De bewoners moeten midden in de nacht naar de gameroom

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond tijdens een live stream onderbreking is er blijkbaar iets gebeurd in het huis. Er moet per duo iets gebeuren in de game area. Uiteindelijk komen Jimmy en Dilano terug. Ze mogen niets zeggen maar het was wel leuk. Dilano adviseert om wel wat warms aan te trekken. Het is best koud en het is niet iets sportiefs. De rest blijft gissen en vragen wat ze moeten doen maar Dilano en Jimmy laten niks los. Al zegt Jimmy dat het wel leuk is. Wel wordt er over wensen vervullen gesproken of een dilemma wat wordt voorgeschoteld. Misschien valt er wel een vrijstelling te verdienen? Of misschien wel een nominatie?

Big Brother roept de duo’s een voor een op om naar de game area te komen. Uiteindelijk is iedereen geweest en wordt duidelijk dat de bewoners een keuze moest maken wat ze zouden willen, 5 coins voor iedereen, een vrijstelling, of een etentje voor de groep. Omdat niet alle teams hetzelfde gekozen heeft moest er overlegd worden wat ze uiteindelijk kregen. Er werd gekozen voor een etentje. Bewoner Tom was daar niet blij mee en is zelfs boos weggelopen. En dat vindt een groot deel van de groep niet fijn. Sommige vinden het kinderachtig en Ronahi vindt dat hij dingen los moet laten. Ariana vindt het raar. Doriana vindt dat hij altijd het emotionele erbij betrekt. Danny denkt dat dit hem uiteindelijk gaat tegenwerken. Karen vindt dat hij zich wel laat kennen op deze manier. Uiteindelijk gaat iedereen zeer laat zijn bed in. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken. En wordt er veel over Tom gesproken…. Wat gaat er vandaag allemaal gebeuren?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.6]

Ook interessant:

9 Reacties

Alex 28 januari 2024 - 10:39

Niet iedereen kan een vrijstelling krijgen dus Tom moet niet zeuren.

Beantwoord
Agnes schepers 28 januari 2024 - 10:49

Ze zeuren daar allemaal het is niet Tom alleen

Beantwoord
katja 28 januari 2024 - 11:12

Doriana met haar hij moet steeds het emotionele erbij halen . wie zat er te janken toen het om een vrijstelling ging in de game room en dat ze het niet eerlijk vond . zij toch !!!

Beantwoord
anny 28 januari 2024 - 12:02

begrijp niet dat tom favoriet is bij de kijkers . als het niet is zoals meneer het wilt gedraagt hij zich echt als een klein kind . word volwassen

Beantwoord
jeroen 28 januari 2024 - 12:05

tom is altijd de eerste om te zeggen wat hij wil en hoe het moet , als hij zijn zin niet krijgt reageert hij altijd zo
echt een rare man

Beantwoord
D. Pison 28 januari 2024 - 14:30

Tom is zijn eigen graf aan het graven. Jammer!

Beantwoord
Marc Croes 28 januari 2024 - 15:37

Wat er ook gebeurt Tom naar huis

Beantwoord
Chris 28 januari 2024 - 19:51

Dorian en Ronahie naar huis

Beantwoord
Christa 29 januari 2024 - 08:15

Van mij mag die Ariana naar huis wat er zeikmuts is dat weg ermee geen goeie duo voor Randy

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page