Home » Na vannacht is Tom boos op een medebewoner

Na vannacht is Tom boos op een medebewoner

Door BigBrotherNederland

De bewoners moesten afgelopen nacht een keuze maken en kiezen uit vrijstelling, coins of een etentje voor de groep. Aangezien de duo’s niet allemaal hetzelfde gekozen hebben moest er achteraf overlegd worden. De groep koos uiteindelijk voor een etentje tot frustratie van Tom. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken en de boosheid van Tom is nog altijd onderwerp van gesprek. Tom legt uiteindelijk ook uit waarom hij boos is. Dat heeft waarschijnlijk met Dilano te maken.

Tom zelf gaat ook het gesprek over deze gebeurtenis aan met medebewoner Jimmy. Wat een dag gister merkt Jimmy op. Ik denk dat er vandaag ook nog wel wat komt. Als er nieuwe bewoners komen is dat vandaag. Ik weet het niet antwoordt Tom, er zijn al vier nieuwe bewoners gekomen. Ik was kapot zegt Tom doelend op afgelopen nacht. En dan zegt Ronahi dat ik iets tegen Dilano heb omdat ik zo reageerde. Jimmy antwoordt dat de een het anders oppakt dan de ander. Ja zegt Tom en ze zei je bent kwaad omdat je de coins niet hebt gekregen. Ik zei nee dat is niet waar. Ik heb daar gezegd dat we voor coins moesten gaan. En voor het eten is voor een keer, we zijn hier nog te kort. Dat was bij mij. En dingen die reageerde heel fel. En toen kwamen ze met drie en ze zeiden wat is er je bent boos, je bent boos. Jimmy had zoiets dat eten het juiste was. Coins kun je ook nog wel verdienen. Volgens Tom kiest de helft voor de groep en de andere helft kiest voor zichzelf. Ik was echt moe. Het was ook veel benadrukt Jimmy.

Ook Ronahi gaat naar Tom terwijl hij aan het schoonmaken is. Ronahi snapt hem, ik zou ook liever coins hebben. En Tom benadrukt dat hij het goed vindt dat er gekozen is zonder hebzucht. Ik ben er echt blij mee. Maar ik zag wel dat je gezicht helemaal vertrokken was merkt Ronahi op. Volgens Tom komt dat omdat er een bepaalde reactie gekomen is van een iemand. Ronahi legt uit dat ze alleen maar het gesprek aan wilde gaan om te vragen of hij niet boos was. Tom vindt het gewoon jammer dat er vier mensen komen. Ronahi benadrukt dat hij niet moet vergeten dat ze met veertien in een huis wonen. Ik denk dat iedeereen het beste wilde voor iedereen. Daar lag de intentie. Maar ik was niet boos benadrukt Tom. Als iemand dat wel zegt wordt ik wel boos omdat dat niet waar is. En vraagt zich af of ze haar niet bevraagd omdat hij haar gestuurd heeft. Dat is volgens Ronahi niet het geval. Ik wil juist dat je de Tom bent die je altijd was, iedereen wil dat.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.8]

Ook interessant:

7 Reacties

Alex 28 januari 2024 - 13:03

Tom solliciteert naar een exit.

Beantwoord
Gerard 28 januari 2024 - 15:01

Tom heeft best een punt er mee. Iedereen bewoners moet het in overleg als iets gedaan moet worden niet een paar bewoners maar allemaal

Beantwoord
Van de Vondel Marina 28 januari 2024 - 15:42

Idd, vind ik ook. 1 voor allen , allen voor de BB groep. Niet een paar enkelingen.
Maar dat hij uitkijkt, of het kost hem zijn kop.

Beantwoord
jeroen 28 januari 2024 - 18:04

tom is echt een klein kind heb er geen ander woord voor , is dat een volwassen man

Beantwoord
Ivan 29 januari 2024 - 09:56

Tom, begint door de mand te vallen. Zijn ware “ik” begint naar voren te komen.

Beantwoord
Roos 30 januari 2024 - 12:32

Volgens mij zit hem niet lekker dat één van de meiden zei, dat hij zijn zoontje er niet bij mocht halen als hij iets wil bevestigen. Dat kwam volgens mij hard binnen bij hem.

Beantwoord
Ivan 30 januari 2024 - 17:09

zijn houding veranderd met den dag, dus de opmerking van een van de meiden , zal wel aangekomen zijn!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page