Home » De bewoners moeten het tweede king en queen spel spelen

De bewoners moeten het tweede king en queen spel spelen

Door BigBrotherNederland

De bewoners hebben een mysterieus landen boek ontvangen en de shutters van de ramen zitten dicht. Na de lunch meldt Big Brother zich met een mededeling.

De lampen beginnen te knipperen en er klinkt een geluidssignaal. Bewoners, vandaag krijgen jullie opnieuw de kans om de king en queen van de troon te stoten. En dat wil je als duo maar al te graag. Want de king en queen leven in ongekende luxe in het kasteel. En ze kunnen niet genomineerd worden. Jullie spelen als duo, één van jullie moet een goede conditie hebben en de andere moet goed kunnen omgaan met enige tijd in beperkte bewegingsvrijheid. Jullie mogen even overleggen. Warme sportkleding moet aan. En dit is ook het moment om even naar het toilet te gaan.

De bewoners trekken hun sportkleding aan en gaan naar het toilet zoals Big Brother gezegd. Karen heeft ondertussen wel een probleempje. Ze heeft haar zender in de wc laten vallen. Nee zegt Ariana verbaasd. Is er een micro in de toilet gevallen vraagt Big Brother. Ja laat de groep weten. Jullie zijn werkelijk waar onvoorspelbaar zegt Big Brother. Ik heb dat niet expres gedaan roept Karen. Ondertussen wachten de bewoners tot zij het spel mogen spelen. Dit gaat per duo, Big Brother vraagt de teamverdeling. Basiri gaat rennen en Karen stilstaan in een beperkte ruimte. Jimmy gaat stilstaan, Dilano rennen. Ariana gaat in een ruimte zitten en Randy gaat rennen. Ronahi gaat in een kleine ruimte en Tom rennen, Alice gaat rennen en Danny gaat stil zitten of staan zoals hij dat zelf zegt. Tyron gaat rennen en Doriana stilstaan. Hoe de verdeling in het kasteel is is onbekend. Daarna laat Big Brother dat iedereen naar de blauwe slaapkamer moeten. Karin moet via de voorraadkamer naar de game area. Basiri zit nog wel in de blauwe kamer. De bewoners proberen te luisteren of ze wat kunnen horen maar dat lukt ze niet. Niet veel later zegt Big Brother dat hij ook via de voorraadkamer naar de game area mag. Hoe het verder afloopt is nog even afwachten, de game kan wel enige tijd duren volgens de wachtende bewoners…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.5]

Ook interessant:

1 Reactie

Alex 29 januari 2024 - 15:57

Blijkbaar wordt er elke dag gestreden om de troon.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page