Home » De bewoners krijgen een mysterieus landen boek

De bewoners krijgen een mysterieus landen boek

Door BigBrotherNederland

Er gebeurt vandaag veel in het huis, Ashley en Glenn hebben nieuwe producten voor de wall uitgekozen en een nieuwe regel voor in de grondwet bepaald. Maar wat later gebeurt er weer wat in het huis.

De bewoners hebben namelijk een boek gekregen, het boek gaat over landen. Big Brother geeft de volgende tips: lees en bestudeer dit boek heel erg goed en verlies geen tijd. De bewoners gaan aan de slag met het bekijken van het boek en het bestuderen hiervan. Ook in het Big Brother kasteel krijgen Ashley en Glenn het boek met dezelfde tips. Ashley verwacht dat ze dit moeten leren en moeten strijden voor een vrijstelling pin. Ook in het Big Brother huis wordt ondertussen al flink gestudeerd. Er staan allerlei dingen in het boek zoals welke mannen het zwaarst zijn in welk land, welk land de meeste medailles behaald heeft met de olympische spelen, welk land het meeste drinkwater produceert enzovoort. De bewoners in het huis leren om de beurt de gegevens. Naar mate de tijd voorbij gaat zijn steeds meer bewoners ervan overtuigd dat ze juist fouten moeten opsporen. Volgens sommige bewoners klopt bepaalde informatie niet. Big Brother heeft immers gezegd dat ze goed moesten kijken. In het huis zijn de shutters dicht, en niemand mag naar de tuin. Maar waarom wordt niet duidelijk. Een enkeling vindt dit wel vervelend en klagen over hoofdpijn en willen frisse lucht. Inmiddels is lunch tijd aangebroken en is het afwachten totdat er iets gebeurt. Maar wat zouden ze met het boek moeten doen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 5]

Ook interessant:

1 Reactie

Alex 29 januari 2024 - 13:05

Landen aanwijzen op een blinde kaart kan al een hele opgave zijn.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page