Home » Big Brother heeft een verrassing voor jarige bewoner Glenn

Big Brother heeft een verrassing voor jarige bewoner Glenn

Door BigBrotherNederland

Vandaag is het een speciale dag voor Glenn. Hij is namelijk jarig! Hij wordt door Big Brother naar de dagboekkamer geroepen. En niet veel later spreekt Big Brother de bewoners in het huis toe.

Doriana hoor je mij vraagt Big Brother. Ja antwoordt Doriana. Doriana gaat Big Brother verder. Ik praat even tegen jou in de keuken zodat Glenn jou niet kan horen en mij ook niet, Glenn zit nu bij mij in de dagboekkamer. Hij is natuurlijk vandaag jarig dus ik wil heel graag dat jullie het huis versieren. Maak er iets moois van, doe dat allemaal samen want jullie hebben weinig tijd. Als hij zo uit de dagboekkamer komt wil ik dat het hele huis versierd is. Alles ligt in de voorraadkamer. Verstop jullie daarna in de woonkamer en de keuken als hij dan in de woonkamer komt, springen jullie tevoorschijn en zingen jullie voor hem een lied.

De bewoners rennen enthousiast naar de voorraadkamer en beginnen de woonkamer te versieren. Slingers worden opgehangen en ballonnen opgehangen. Ook zijn er cupcakes om zijn verjaardag te vieren. Daarna geeft Big Brother een seintje dat Glenn er zo aankomt. Er wordt nog snel afgesproken dat ze happy birthday zingen. Glenn loopt niets vermoedend de woonkamer in en de rest spring tevoorschijn. Blijkbaar is het afspreken van welk liedje er gezongen wordt niet helemaal goed gegaan want er wordt lang zal hij leven gezongen. Daarna volgen er felicitaties en eet iedereen een lekkere cupcake. Gefeliciteerd Glenn!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.4]

Ook interessant:

2 Reacties

Alex 1 februari 2024 - 00:48

Waarom zou je een Engels lied zingen?

Beantwoord
Marc Croes 1 februari 2024 - 22:59

Tyron blijft

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page