Julie en Jill zijn pissig als ze deels horen hoe er gestemd is tijdens de nominaties

Julie en Jill zijn pissig als ze deels horen hoe er gestemd is tijdens de nominaties

Afgelopen avond hebben Julie en Jill in de white room wat geluidsfragmenten mogen horen van de nominatie die gisteren was in het huis. Michel heeft blijkbaar iets gestemd wat de dames niet verwacht hebben. Door de informatie die de twee in de white room gekregen hebben concluderen ze dat Michel op Jill heeft gestemd. De dames in de white room zijn nu erg boos. Met name Julie is erg verbaasd en pissig. Dan hebben ze ons weer tegen elkaar gezet zegt Jill vol ongeloof. Dat Nick gezegd heeft dat hij niet over de twee na wil denken doet haar ook wat. Wat ben ik blij dat ik niet zo ben en denk. Volgens Julie heeft Michel zich om laten praten. En dat doet hij volgens haar normaal niet. Als we terugkomen zeggen we alleen dat wat we gezien hebben benadrukt ze. Ik snap het echt niet. Dan heeft hij mij zo naar de uitgang gestuurd. Hij weet dat ik niet naast u wil komen te staan! Ik heb hem dat 10.000 keer gezegd! Liese gaat terug mee doen omdat niemand meer op haar gaat stemmen. Ik breng mijn boodschap over als we niet meer terug naar daar mogen raast Julie door.  Jill hoopt op haar beurt dat er een flinke twist aan komt. En voelt zich duidelijk ook verraden. Beiden zijn er nog lang over bezig maar blijven ondertussen gewoon doorfietsen. De twee hebben met hun geheime opdracht al 6000 euro bij elkaar gefietst, wat 200 km is. Daarna stoppen ze ermee, tijd om te slapen.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 27 Average: 4.5]
Er zijn 29 reacties op dit artikel
 1. Hans s at 08:13

  Ik snap soms ook niet wat Big Brother van plan is normaal mag iedereen toch nomineren? , maar Big Brother heeft altijd wel wat verrassend in petto.
  We wachten af…..

  • chris at 08:52

   Wat doen die twee vrouwen het goed in het witte huis.Deze twee gaan echt niet naar huis.
   Jullie mogen trots zijn.Met een steuntje van Michel want daarom toen die vrouwen het zo goed met het sporten.

 2. Bep Broersen at 08:58

  Super mooi Jill en Julie…..positief en krachtig! Ondanks alle gekonkel. Ongelooflijk dat Nick zo gevolgd wordt. Is net een giftige slang. De anderen rekenen zichzelf al rijk in het huis. ? Nick is voor mij de enige die ik de overwinning niet gun.

 3. Karin at 09:13

  ik hoop dat deze meiden door te blijven fietsen zichzelf vrij stellen en de genomineerden mogen aanwijzen: ze verdienen het!

 4. Hela at 09:23

  Ze doen t beide , , Helemaal geweldig….en de humor van jill erbij helemaal top….kijk alleen bijna daar jill en julie zet m op kanjersssss jullie doen t top en verdienen de finale….de mannen en naomie met dr gezeur van die drie kunnen we missen als kiespijn…

  • chris at 13:33

   Vind het jammer dat Julie er op sta voor nomenatie. Want ze verdiend om te blijven als je ziet dat ze samen met Jill toch 9000 euro hebben verdiend voor de pot.Stem met ze alle dat Julie kan blijven vanavond.

 5. Freddeke at 09:30

  Laat de kijker stemmen.
  Vind dit zo oneerlijk gaan de nominaties.
  Als je niet mee slijmt met de rest heb je geen kans in het huis.
  BIG BROTHER grijp in en laat de kijker kiezen

 6. Miep at 09:32

  Julie wist echt wel dat Michel Jill zou nomineren en dat er dan 3 genomineerd zouden zijn dus ze laat Jill nu geloven dat Michel niet op haar zou stemmen en die geheime opdracht vind ik echt leuk jammer dat Big-Brother niet meer van zulke opdrachten heeft gedaan de afgelopen tijd en de bewoners zo wat geld in de pot konden verdienen.

 7. Don at 09:47

  Wat een toppertjes die meiden!!!!! Super tof om naar te kijken…. wat een humor. Ze moeten VRIJGESTELD worden van de nominaties!!!! Weg met nick, wat een engerd!!!! Weg met naomi, de zeurpiet. Echt die meiden in de white room mogen niet naar huis!!!!!

 8. Trijntje at 10:43

  Ja, Jill en Julie zet’m op! Fiets naar de Finale..!!!
  Hoop dat de kijkers mogen stemmen..
  Dan gelijk de 2 heren eruit!!

 9. Hans s at 11:05

  Kom op Jill en Julie laat die mannen in dat huis wat zien ik hoop ook op een Big Brother die wat in petto heb van deze 2 kanjers , op een hometrainer zitten is geen pretje dus ze doen het meer dan prima.

 10. anoniem at 12:20

  Ik hoop dat jill en julie een vrijstelling krijgen voor hun harde werk . Ze verdienen dit ……..en zet Nick er maar eens op met zijn vuil spel .

 11. Hans s at 13:35

  Jill en Julie hebben rode en pijnlijke billen , Big Brother had ze ook wielrennersbroeken moeten geven met een zeemleren lap erin nu hebben ze nylon broeken en nylon slips aan dat wordt heel warm en dan gaan de billen pijn doen.

 12. fiona at 17:10

  mee eens laat de kijker van af nu beslissen wie genomineerd worden dan zeg ik de mannen er als eerste uit dan is die pacht ook verbroken zeker het zogenaamde vertrouwen van nick alles doet die alleen voor de KNAKEN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *