Home » De weekopdracht zorgt voor emotie en frustratie

De weekopdracht zorgt voor emotie en frustratie

Door BigBrotherNederland

Matt, Jill, Mike en Thomas zijn als eerste terug uit de gameroom van de weekopdracht van vandaag. Ze zijn duidelijk geïrriteerd. Thomas vindt dat ze erover moet praten maar Jill heeft daar geen zin in. Ik hoor wel wanneer er iemand mij erin wil hebben merkt Matt op. Mike laat weten dat hij huismeester is en hij een briefje gaat maken wie erop komt. Nick en Naomi bespreken vervolgens dat ze het goed vinden dat iemand de leiding pakt. Jill is ondertussen met Thomas buiten gaan zitten. Jill merkt op dat er vorige week ook een spel was en mij hebben ze toen als laatste gekozen omdat ik niet kon puzzelen en niet sportief zou zijn. Elke week is het wel wat. Ik word wel aangekeken van hmm. Thomas vindt dat ze dat moet zeggen. Laat je niet zo opnaaien benadrukt hij. Iedereen weet dat jij tot heel veel dingen in staat bent. Laat je dat niet afpakken. Jill zegt dat het haar pijn doet. Gisteren heb je het wel goed gedaan antwoordt Thomas, dat heeft iedereen gezien. Je hebt al meerdere dingen goed gedaan! Soms denk ik dat je dat zelf niet goed ziet. Ik weet dat er niemand in dit huis huis genomineerd met jou wil zijn. Pff zegt Jill. Ik zou zo graag mama even willen spreken snikt ze. Dat snap ik zegt Thomas. Wat denk je dat ze nu zou zeggen dan? Kom op he. Jill hoopt dat ze nog kijkt en volgens Thomas is dat wel het geval. Elke dag kijkt ze wat voor domme dingen je nu weer hebt gezegd gaat hij verder. Jill lacht een beetje. Ze houden van jou benadrukt Thomas. Ik hoop gewoon dat alles goed gaat zegt Jill. Geen nieuws is goed nieuws en dat weet ik ook. Ik mis ook het ruzie maken met mijn moeder lacht Jill. Dan merk je gewoon hoeveel je van iemand houdt. Ga jezelf niet onderschatten zegt Thomas. Het is ook een experiment. En Jill had nooit gedacht dat het zo zwaar zou zijn. Uiteindelijk wordt duidelijk dat er onderscheid gemaakt lijkt te zijn tussen een sterke speler en niet sterke speler. Daar voelen Jill, Thomas en Matt zich met name niet fijn bij.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 72 Average: 3.7]

Ook interessant:

13 Reacties

jos 23 februari 2021 - 14:31

huiliebalk maar maar

Beantwoord
Fien 23 februari 2021 - 14:51

Heb met Jill en Thomas en Matt te doen. Nick denkt dat hij al in de finale staat. Hij kan wel sterk zijn. Maar iedereen is sterk op zijn eigen manier. En iedereen is gelijk. Big Brother moet de nominatie gewoon om gooien.

Beantwoord
Roos 23 februari 2021 - 15:07

Ze heeft het echt wel goed gedaan.

Beantwoord
MaRiN 23 februari 2021 - 15:08

Ik vind wel dat ze gelijk heeft. Qua spelletjes word ze absoluut niet serieus genomen en altijd trekt ze aan’t kortste eind. En ik snap ook dat dat pijn doet, ’t geeft je niet echt een boost van zelfvertrouwen, wat ze toch al niet veel heeft. Heel sneu vind ik dat voor haar. Ookal is ze af en toe zeer kinderlijk en huilt ze best veel, ik vind haar toch een grote schat, hoor…dan zie en hoor ik haar liever dan die schreeuwende en gillende keukenmeid, waar je trommelvliezen van scheuren als zij hun mond open doen.

Beantwoord
D. Oedels 23 februari 2021 - 15:17

Jill is zo leuk spontaan altijd, ik zou het eeuwig zonde vinden als dit gebeuren haar spontaniteit geweld aan doet.

Beantwoord
Ans 23 februari 2021 - 15:44

Helemaal mee eens!! Een spontaan eerlijk meisje! Beter dan dat geniepige groepje!
Michel eruit! Die wil gewoon over alles en iedereen de baas spelen. En als iemand tegen zijn zin ingaat zijn de rapen gaar. Dan wordt degene weer helemaal zwart gemaakt tegenover de rest van dat groepje.

Beantwoord
Rudy 23 februari 2021 - 18:47

Jammer dat die lieve Jill toch wat gemanipuleerd wordt door Thomas.

Beantwoord
Stephan 23 februari 2021 - 19:16

Ik ben het helemaal met je eens. Niets aan toe te voegen. Topwijf die Jill.

Beantwoord
Hela 25 februari 2021 - 13:57

Powergirl Jill whaha daar ga je dan michel door t doorzettingsvermogen van jill en dan jezelf maar schoonpraten…..trots op deze vrolijke noot die met thomas t hele programma leuk en spontaan maken…en bij de stiekeme kliek geen kans maken maar telkens samen staan en er vrolijk bij blijven t hele programma draagt op hen…toppie….laat ze blijven

Beantwoord
Henny 23 februari 2021 - 16:56

Goed gedaan jill top
Jammer dat Thomas niet de kans krijgt er wordt gedacht dat hij geld verliest
Hij houd het niet vol wordt er gezegd
Erg jammer

Beantwoord
Henny 23 februari 2021 - 17:36

Michael en Zoëy in gesprek

Go Zoëy Go Zoëy

Beantwoord
Inge 23 februari 2021 - 17:40

Gemeen hoe jill met de rug tegen de muur word gezet
Ze is zo onzeker, zo jammer want dat hoeft niet
Ik zal zeker niet op haar stemmen
En Thomas is een wereld gozer

Beantwoord
Lauren 24 februari 2021 - 08:45

Ik snaphaar wel , voor dit sort dingen wordt altijd michel gekozen. Omdat er dan, volgens de groep, meer kans is om het geld bedrag groter te maken. Zou het niet grappig zijn als Thomas of Jill dat geld gaan krijgen aan het eind van de rit.En dat Michel zichzelf : opoffert ” hoop ik dat hij door de kijkers weg wordt gestemt. sorry, ik moest het ff kwijt. Ik hoop niet dat ik andere mensen boos maak.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page