Home » Danny wordt verrast met een vliegtuig gestuurd door fans

Danny wordt verrast met een vliegtuig gestuurd door fans

Door BigBrotherNederland

Na de bekendmaking van de nominaties zitten de meeste bewoners lekker buiten in het zonnetje. Dan laat Big Brother van zich horen. Bewoners, soms is het luchtruim overbelast. En dat is niet omdat de vakantieperiode is aangebroken maar wel omdat jullie in mijn huis zitten. Ik maak er een challenge van, als jullie samen kunnen raden voor welke bewoner het vliegtuig straks is dan krijgt die bewoner 5 coins. Jullie krijgen 10 minuten om te overleggen.

De bewoners buiten bespreken voor wie het kan zijn. Er wordt Alice genoemd omdat ze morgen jarig is. Tyron denkt niet dat het voor haar is, het is raar als dat nu al zou zijn. Ook de naam Jimmy wordt geroepen. Voor welke bewoner gaat de airline straks het luchtruim innemen vraagt Big Brother. De groep geeft de naam van Alice door. Jullie zullen het zelf ontdekken zegt Big Brother. Als het juist is krijgt diegene van wie het vliegtuig is 5 coins.

Uiteindelijk is het vliegtuig in de verte te zien, Ashley ziet al een hartje. Tom ziet de naam Danny staan. Danny kijkt vol ongeloof naar boven en leest dan ook zijn naam. Pff zegt hij en wordt even emotioneel. Hij krijgt knuffels van de rest. Zo gegund zegt Ashley, lekker bezig jongen voegt Randy eraan toe. Ryan air heeft zich vergist grapt Danny en Ashley vraagt waar Karel voor staat. Zo noemen ze ons legt Danny uit. De  boodschap die achter het vliegtuigje hangt is: “Danny (Karel) Goe bezig! Dito (hartje)”. Danny zegt dat dito, u ook betekent. Ashley zegt tegen Danny dat dit wel goed is, je moet er echt van genieten benadrukt ze. Ja het is mooi antwoordt Danny. Nu weet je het wel hoor Dan zegt Ashley. Danny denkt dat het van zijn camping vrienden komt. Waarop Ashley zegt maar het is ook van fans, dat zei Big Brother. Ben ik wel mijn 5 coins kwijt grapt Danny. Ongelooflijk zegt Danny terwijl hij het vliegtuig in de lucht volgt. Hij blijft nog enige tijd kijken totdat het vliegtuig weer verdwijnt. Dit was top eindigt Danny. Het is wel weer een boost maar Basiri heeft er ook een gehad he. Doelend op de naderen de live show waarna hij misschien wel het huis moet verlaten…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 5]

Ook interessant:

2 Reacties

Alex 14 maart 2024 - 13:30

Ja, die vliegtuigen belpen echt niet.

Beantwoord
Marc Croes 14 maart 2024 - 14:00

Dilano en Danny bijft en Alice gaat naar 🏡

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page