Home » Karen in tranen door teamgenoot Basiri, hij is dominant en ze kon niet haar eigen keuze maken

Karen in tranen door teamgenoot Basiri, hij is dominant en ze kon niet haar eigen keuze maken

Door BigBrotherNederland

De bewoners hebben vandaag moeten nomineren. Elk duo moest maar liefst twee andere duo’s nomineren. En dat zorgde voor de nodige emoties. Wat de uiteindelijke uitslag gaat zijn is nog even afwachten.

Karen is emotioneel en gaat na het nomineren het gesprek aan met Alice. Jullie hebben er niet lang genoeg over gehad zegt Alice. Tenminste jullie waren er nog niet over uit. Omdat jullie nog eens waren en hij heeft waarschijnlijk het voortouw gepakt. Ik wil dat niet meer antwoordt Karen emotioneel. Dat is niet leuk. Je moet even je tijd pakken en het even laten bezinken benadrukt Alice. Ik wil hem nu even niet zien geeft Karen toe. Hij is zo dominant doelend op haar teamgenoot Basiri. Ik heb het daar zo mee gehad, zo’n dominant persoon. Ik snap niet dat je zo dominant kan zijn en ik niet mijn eigen keuze mag maken. Dat ga je hem later duidelijk kunnen maken zegt Alice. Dan kunnen jullie er samen uitkomen.

Uiteindelijk gaat Karen met Basiri het gesprek aan. Je kunt soms zo dominant zijn terwijl je dat zelf niet doorhebt begint Karen. Ik zag het ook al bij het spel, ik snap dat. Je zit in het spel en zo. Maar met het nomineren was je zo dominant. Dat is de stress antwoordt Basiri. Dan moet je daar wel aan gaan werken benadrukt Karen. Niemand heeft daar volgens Basiri last van en buiten ook niet. Ik moet daar bij ons aan gaan werken. Voor uzelf ook denkt Karen. Basiri benadrukt dat hij niet aanvallend over wilde komen, het was de stress. En voegt eraan toe dat hij het echt k*t vindt. Ik wil je geen ander persoon maken zegt Karen maar dat kantje stoort mij. Basiri benadrukt dat hij er echt goed op zal letten. En het spijt mij daarvoor eindigt hij. De twee geven elkaar een knuffel en daarmee is het uitgesproken.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 5]

Ook interessant:

1 Reactie

Alex 1 februari 2024 - 00:57

Ze moeten het blijkbaar eens worden over de nominaties.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page