Home » De bewoners krijgen hun prijs van de wensopdracht: een diner met zijn allen

De bewoners krijgen hun prijs van de wensopdracht: een diner met zijn allen

Door BigBrotherNederland

Gisteren was de sfeer in het huis wat minder, dit kwam omdat de bewoners moesten nomineren. Elk duo moest twee andere duo’s nomineren. De emoties liepen daardoor op. Maar afgelopen avond hadden de bewoners ook wat leuks te beleven in het huis.

Big Brother liet namelijk van zich horen. Beste bewoners, in het begin van deze week mochten jullie allemaal samen een wens doen. En jullie hebben samen een wens gedaan. En die wens gaat zo meteen in vervulling. Maak jullie mooi op, doe iets leuks aan want jullie gaan uit. Dilano en Jimmy krijgen deze mededeling in het Big Brother kasteel ook mee. Dilano vraagt zich af dat ook voor hun geld. Hij zegt alle bewoners voegt hij eraan toe. Big Brother komt al snel met antwoord. King en King, jullie hebben het gehoord. Dit geld ook voor jullie. Vanavond komt namelijk jullie wens uit. Een diner voor iedereen. Dit diner zou zo meteen plaatsvinden in de gameroom. Ik wil jullie uiteraard ook vragen om jullie klaar te maken voor dat heerlijke diner. Dat jullie eigen idee was. En geen zorgen, na het diner gaan jullie weer terug naar het kasteel. Vergeet jullie kronen niet.

De bewoners in het huis en de mannen in het kasteel kleden zich netjes aan voor deze speciale gelegenheid. Als iedereen klaar is zitten Jimmy en Dilano al in de gameroom te wachten. Als de rest van de groep binnen komt wordt er eerst gegroet en met elkaar geknuffeld. Iedereen vindt het fijn om elkaar weer te zien. Bewoners zegt Big Brother dan. Dit was jullie wens, een diner met zijn allen. Dit is wat jullie hebben verdiend. Ik wens jullie een hele fijne avond en eet smakelijk. De groep klapt en bedankt Big Brother. Er wordt een toast uitgebracht en genoten van het heerlijke eten, ook was er wijn. Uiteindelijk is het tijd voor de bewoners om terug te keren naar het huis. En Jimmy en Dilano gaan weer richting het kasteel. Het was een gezellige avond.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.1]

Ook interessant:

1 Reactie

Alex 1 februari 2024 - 07:51

King en king? Dit is toch hét moment voor Jimmy om als queen te gaam.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page