Home » Dilano vindt het dom dat er weinig op Danny gestemd is, Jimmy noemt Ashley een theater

Dilano vindt het dom dat er weinig op Danny gestemd is, Jimmy noemt Ashley een theater

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond werd er veel over de uitslag van de nominaties van deze week gesproken. Dat er twee duo’s genomineerd zijn heeft veel teweegbracht in het huis.

Zo ging Alice even met Randy praten. Ze legde aan hem uit waarom ze met Danny op hun gestemd heeft. Ik heb op jullie gestemd maar het liefste zonder jou. Het is f*cked up dat jij er nu op staat. Randy pakt het goed op en zegt het te begrijpen. En geeft daarna toe dat hij ook op haar heeft gestemd. Ik wist dat jullie er niet op zouden komen benadrukt hij. De twee kletsen er nog even over door en Randy laat nog weten dat hij al door meerderen apart is genomen. Ik vind het erg om te horen, het is toch wel je partner. Maar ik waardeer het. Ook Doriana, Tyron en Ronahi hebben nog een gesprek over de nominaties. Ronahi laat weten dat ze echt niet op hun wilde stemmen. Maar Tom het perse wilde. Tyron laat weten dat hij het al verwacht had. Ronahi blijft herhalen dat ze geprobeerd heeft het niet te doen. Tyron noemt Tom op een gegeven moment een baby… En hij gaat nog wel een keer het gesprek met hem aan.

Ronahi, Dilano en Jimmy hebben voor het slapen het ook nog even over het spel. Dilano vindt dat mensen echt op Danny hadden moeten gaan. Ja antwoordt Ronahi, hij is heel tactisch bezig. Niemand ziet dat merkt Dilano op. Iedereen is tactisch bezig zegt Jimmy. Vanaf gisteren is dat iedereen merkt Ronahi op. Ik ben ervan verschoten. Ik moet echt een duo wissel hebben. Dat vindt Dilano ook, ik denk dat jij anders in de gevarenzone blijft en wij kunnen niet iedere week daar invloed op uitoefenen. Mensen hebben domme beslissingen genomen gaat hij verder, wij ook. Daarna gaat het over A, Ashley. Volgens Ronahi is zij ook tactisch bezig. Zij is ook sterk, vergeet dat niet. Ze is geen dreiging voor ons antwoordt Dilano. Dat gaat wel komen denkt Ronahi. Ik vind haar een beetje theater zegt Jimmy dan op. Valt me heel erg op. Ik heb echt een beetje, en slaat op zijn hoofd. Volgens Ronahi is ze echt anders geworden. En ook heel fel met hem op eens voegt Ronahi eraan toe. Ook G doet alsof zijn neus bloed. Dilano laat weten dat hij Ronahi en Jimmy het meest vertrouwd…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.8]

Ook interessant:

6 Reacties

Lili 2 februari 2024 - 09:48

Daar heb je hun alweer….maar in het gezicht poeslief…is dat ook niet theater.Tyron zegt dat Tom een baby is …hij is wel degene die geprobeerd heeft een gesprek aan te gaan met hem …wat hij al 3 maal heeft genegeerd.. wie is hier dan de baby.Dilano en Rohani eruit en hopelijk die Tyron…

Beantwoord
Rex 2 februari 2024 - 10:06

Ashley denkt dat het huis ineens van haar is en zij alles mag bepalen. Ze komt echt over als een persoon met wie je in de supermarkt direct ruzie hebt als je per ongeluk tegen de enkeltjes rijdt met een karretje. Erg onvriendelijk, als ze graag de baas wilt spelen moet ze terug naar haar kind.

Beantwoord
Alex 2 februari 2024 - 11:41

Dat stemmen door en op duo’s is sowieso een slecht idee.

Beantwoord
Anne 2 februari 2024 - 11:43

Krijg de kriebels. Als je niks beters te doen hebt ga je maar roddelen.

Beantwoord
alie 2 februari 2024 - 12:38

Hoe je het went of keert iedere bewoner moet beseffen dat hij of zij voor zich zelf moet strijden. Je gevoel en verstand gebruiken .Karakters botsen nu.
Het vechten is begonnen. De sterkste wint en een beetje geluk van de kijkers. Ik zie Jimmy als overwinnaar dit seizoen

Beantwoord
Lili 2 februari 2024 - 21:58

Veel respect voor Alice…een slimme meid waar de andere bewoners nog veel van kunnen leren.Tom is ook geen slechte…Spijtig dat Sonja weg is…

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page