Home » Jimmy en Dilano hebben spijt dat ze Ashley gered hebben van nominatie

Jimmy en Dilano hebben spijt dat ze Ashley gered hebben van nominatie

Door BigBrotherNederland

Jimmy en Dilano hebben invloed gehad op de nominatie uitslag van deze week. Ze hebben Ronahi, Tom, Ashley en Danny gered. Afgelopen avond lagen de twee te kletsen over hun beslissing, ze lijken toch wat spijt te hebben.

We hebben op het moment met de informatie die we hadden de beste beslissing genomen die we toen konden nemen merkt Dilano op. Het voelt nu wel stom he zegt Jimmy. Dat voelt nu stom antwoordt Dilano, maar die “schuld” is nu ingelost en gaan we niet nog een keer doen. En ook omdat z ij ook steeds zegt je moet je gevoel uitzetten en tactisch spelen. Als we dat hadden gedaan had ik ook een andere beslissing gemaakt. Wij hebben alleen maar op gevoel gespeeld. Dat is ook prima merkt Jimmy op. Ik wil ook zo blijven spelen maar de onvoorspelbare spelers eruit gaat Dilano verder. Ashley kan ons er nu wel op zetten maakt niet uit hoe close we zijn. Dat zijn we niet benadrukt Jimmy. Ik vond dat theater van Ashley en Ariana ook heel raar. Andere mensen zien het ook, dat duurt niet lang voegt hij eraan toe. Maar het is inderdaad voor de sfeer beter. We hebben elkaar zegt Jimmy, focussen op volgende week en we zien het wel. Dilano denkt dat het wel handig is om bondgenoten te maken. We moeten wel zo blijven spelen zoals we nu doen maar niet een vaste tactiek te hebben.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken in Big Brother. De bewoners maken zich klaar voor een nieuwe dag. Het wordt een spannende dag voor genomineerden Tyron, Doriana, Ariana en Randy. Je kunt nog altijd stemmen via onderstaande linkjes. Let er wel op dat je stemt op de bewoner die jij in het huis wilt houden.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.3]

Ook interessant:

8 Reacties

Sylvia 3 februari 2024 - 11:27

Volgende week guys, volgende week!

Beantwoord
Hermina 3 februari 2024 - 11:42

Ja ze vind je ook slecht eneil je niet meer maar ze is zelf slecht

Beantwoord
Gezina 3 februari 2024 - 11:57

Wordt ook flauw van Jimmy en Dilano. Hoop dat ze volgende week ook gewoon genomineerd kunnen worden. Dilano is zo saai en Jimmy zo aanwezig.

Beantwoord
Alex 3 februari 2024 - 12:30

Het maakt niet uit. Je weet toch niet hoe de stemming uitpakt.

Beantwoord
Marc Croes 3 februari 2024 - 12:41

Tyron blijft

Beantwoord
Xxx 3 februari 2024 - 13:51

Ja dom dom jongens ashley had r de eerste keer al uit moeten blijven belachelijke aandachtstrekker en zo gemeen pffff

Beantwoord
Lili 3 februari 2024 - 14:09

Delano wil zo graag horen ,dat zijn medebewoners hem als de grootste bedreiging zien…en spijt van hun beslissing….te laaaaat…wat een bescheidenheid …met een heel groot ego…

Beantwoord
Ostyn luc 3 februari 2024 - 18:00

Mijn kaarten zeggen ariana naar huis.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page