Home » Randy kiest Tom en Ronahi om te strijden in een duel

Randy kiest Tom en Ronahi om te strijden in een duel

Door BigBrotherNederland

Randy zit in de solo room. Hij lijkt zich te vervelen en maakt liedjes over dat hij aan het wachten is. Volgens mij wordt ik gek, ik praat en zing in mijzelf lacht hij. Maar dan laat Big Brother van zich horen.

Big Brother grapt dat hij wel voor wat drama kan zorgen. Zoals je weet heb je zeer binnenkort in het kader van safe en solo een spel te spelen. En moet je daar vooraf een belangrijke keuze maken vooraf. Ik ga je nu een cryptische omschrijving laten zien van het duel wat jij zal moeten spelen. Kijk er goed naar. Op het scherm krijgt Randy vervolgens woorden te zien die met het spel te maken hebben. Zo komen de woorden tactiek, focus en balans in beeld. Kort maar krachtig zegt Randy. Tot zover de omschrijving van het spel laat Big Brother weten. Dit is het spel wat je zal moeten spelen. Win je het dan ben je opnieuw onderdeel van een duo en ben je niet meer genomineerd. Je moet wel een duo uitkiezen. Het duo kiest dan zelf wie ze zullen afvaardigen. Heb je een idee over het duel? Randy denkt aan balanceren, je optimale focus moet hebben en tactische beslissingen moet nemen. Schat jij je kansen hoog in vraagt Big Brother. Randy laat weten dat hij goed kan focussen, mijn balans heb ik een beetje onder controle. En het andere mag ik nog wel een beetje aanscherpen. En tegen wie zou je het spel het liefst willen spelen vraagt Big Brother. De twee nieuwe dames ken ik nog niet goed zegt Randy. Hij denkt aan Tom en Ronahi en Dilano en Jimmy. Uiteindelijk kiest Randy voor Tom en Ronahi. Big Brother laat weten dat dat genoteerd staat. Dan is dat het duo wat ik zal uitnodigen.

In het huis worden de bewoners door Big Brother geroepen naar de woonkamer. Graag jullie aandacht voor het volgende zegt hij. Op het scherm komen de namen van Tom en Randy te staan. De bewoners vragen nu af wat er gaat gebeuren. Tom en Ronahi gaan in overleg. Ze hebben besloten dat Tom gaat. Natuurlijk laat hij dit ook aan de groep weten. Ik ben besloten dat ik ga battlen. Als ik de plek van Randy inneem, ben ik gelijk genomineerd voor zaterdag. Hierna hebben de bewoners nog een korte discussie of de nominatie dan definitief is. Dat weten ze niet helemaal zeker, ze denken dat Tom ‘m weer kan verliezen door zelf te battlen. Niet lang daarna vertrekt Tom via de draaideur richting het solo house. In het solo house legt Tom uit waarom hij naar het solo house is gekomen. Ronahi wilde volgens Tom echt niet gaan. Ik heb gezegd ik ga wel. Ik strijd liever voor een plaats. Daarna kletsen de twee over van alles, de nieuwe bewoners, dat Tom het bijgelegd heeft met Tyron maar ook over hoe de strijd zou gaan. Het gaat volgens Tom om de nominatie. Diegene die verliest is genomineerd, diegene die wint gaat terug.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.6]

Ook interessant:

2 Reacties

Alex 4 februari 2024 - 22:44

Iets met een evenwichtsbalk?

Beantwoord
Alex 6 februari 2024 - 23:52

Ronahi zat na het overleg in de dagboekkamer te zeuren dat Tom haar zat te pushen om het tegen Randy op te nemen, maar daar was niets van waar.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page