Home » Randy krijgt zijn eerste opdracht in het solo huis en de bewoners doen een spel

Randy krijgt zijn eerste opdracht in het solo huis en de bewoners doen een spel

Door BigBrotherNederland

Randy verblijft sinds gisteren in het solo house. Het is deze week safe or solo week. Terwijl Randy een workout aan het doen is in het tuintje spreekt Big Brother hem toe.

Big brother vraagt aan Randy of hij goed geslapen heeft en het solo house hem bevalt. Daarna zegt Big Brother dat hij Randy de kans geeft om de nieuwe bewoners beter te leren kennen. Daarna krijgt hij twee video’s te zien  waarin de nieuwe bewoners zich voorstellen. Big Brother laat daarna weten dat hij de informatie even op zich moet laten inwerken. En hij verder mag gaan met zijn workout die hij aan het doen was.

Niet lang daarna krijgen de bewoners van Big Brother te horen dat ze naar de woonkamer moeten. Daar neemt Big Brother het woord. Ik weet dat jullie van spellen houden, ik ook. Voor één iemand heb ik een bijzondere rol, wie heeft het lef om in het onbekende te springen. Ik zoek een durfal. Iedereen doet sportkleding aan en ik voorzie nog iets extra, dat komt zo meteen via de draaideur. Het spel is een plakker op de rug bij iemand plakken een soort sticker tikkertje. Iedereen heeft een hesje met klittenband op de rug met een token. De bedoeling is deze bij iemand anders weer op te plakken. Gaat de token eraf is is diegene ben af. Met het spel kan 15 coins verdiend worden. Ashley is tijdens het spel de durfal. Als het spel klaar is heeft Jimmy als laatste de token, hun duo krijgt niets, de andere duo’s krijgen 15 coins.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 5]

Ook interessant:

3 Reacties

Elly 4 februari 2024 - 12:30

Goed gedaan Jimmy….50 rondjes hard gelopen met de twee nieuwe dames respect hoor,,.ga vooral zo door

Beantwoord
Alex 4 februari 2024 - 12:55

NIet duidelijk is wat de rol van Ashley is.

Beantwoord
Xxx 4 februari 2024 - 20:49

Hopelijk heeft ze ziich nu aan dr zere been gestoten, denk dat de rol van ashley is dat ze tegen de laatste genomineerde moet spelen hopelijk verliest ze dan en is die troela eindelijk echt naar huis

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page