Home » Ronahi is blij voor Tom dat hij gewonnen heeft maar zijn houding vind ze too much

Ronahi is blij voor Tom dat hij gewonnen heeft maar zijn houding vind ze too much

Door BigBrotherNederland

Tom heeft een duel tegen Randy gewonnen. Inmiddels is hij weer teruggekeerd in het Big Brother huis. De bewoners zijn nu op de hoogte van wat er gebeurd is. Er wordt nog veel over na gepraat. Zo ook Ronahi en Dilano.

Dilano denkt dat Randy gedacht had dat hij van Tom zou winnen, helaas is dat niet voor hem zegt Dilano. Ronahi merkt op dat ze Randy wel erg mist in de groep. En niemand wens je daar alleen te laten zitten, dat is geen fijn gevoel. Gewoon omdat we weten hoe het daar is. Ik ben wel super blij voor Tom, hij is gelukkig. Dat is ook wel fijn om een spel te winnen. En hij wil echt in het roze team blijven. (Tom heeft dit bij terugkomst aangegeven) Ja antwoordt Dilano maar ik denk dat het om meer gaat dan dan om jou. Helaas. Ronahi glimlacht, 100 procent voegt ze eraan toe. Dat weet ik ook he, nu weet ik het echt. Het gaat niet om mij maar hij wil die pin gewoon behouden. Dat is gewoon omdat Sonja in team roze heeft gezeten. Maar dan moet je ook niet zo enthousiast naar mij toelopen en mij oppakken. Dat was een beetje too much voor mij. Dat heb ik niet nodig. Ik ben gewoon blij voor hem. Ja zegt Dilano maar k*t voor Randy. Maar wat gaat hij kiezen? Geen flauw benul antwoordt Ronahi. Volgens Dilano hebben ze wel een relaxte positie, jullie zijn als eerste gekozen dus de kans dat het nog een keer gebeurt is kleiner. Ja zegt Ronahi maar er komt nog wel een nominatie. Ik vind het ook wel lastig geeft Dilano toe. Jimmy en ik zijn er nog niet uit wie er gaat zeg maar.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.1]

Ook interessant:

5 Reacties

Sylvia 5 februari 2024 - 13:11

Maar dit zei ik al. Ze was weer direct aan het klagen over Tom.

Ik denk serieus dat het tijd gaat zijn da ze weg gaat! Waarom moet ze zo doorgaan om Tom belachelijk te maken?!

Beantwoord
Lili 5 februari 2024 - 13:55

Wat een slecht karakter heeft die…buiten met dat ziekelijk mens…

Beantwoord
Alex 5 februari 2024 - 14:07

Hopelijk wint Randy een keer want wie wil hem nou weg hebben?

Beantwoord
Hermina 5 februari 2024 - 15:45

Ronahi weet alleen maar wat klagen over Tom isze moet er eerst gaan zitten dan weet ze wat het is

Beantwoord
Jo 5 februari 2024 - 15:56

Verbaast me niet. Kleinburgerlijk mens. Fulani moet oppassen. Hij zegt veel, waar hij niet over nagedacht heeft: en moet hij daarna zichzelf wéér corrigeren.
Maar Rohani….? Eruit! 🤢

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page