Home » Basiri vindt dat Nouchka zich te sterk voorgedaan heeft en paniek bij Doriana

Basiri vindt dat Nouchka zich te sterk voorgedaan heeft en paniek bij Doriana

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond was het nadat iedereen de nominaties uitgebracht heeft een rustige avond in het Big Brother huis. Buiten spreken Doriana, Ronahi en Basiri over een aantal medebewoners.

Basiri merkt op  dat Karen en Nouchka niet echt met elkaar praten. Maar ook niet met Ashley. Doriana merkt op dat de groep wisselend reageert op Nouchka. Basiri denkt dat Nouchka zich te sterk voor heeft gedaan. Dat had ze beter niet kunnen doen. Randy zei ook al dat ze een tactische speler was en toen we vroegen hoe het was in de buitenwereld zei ze ook niks. Volgens Doriana zijn er heel veel tactische spelers, die zijn hier langer. Volgens Ronahi zijn er genoeg tactische spelers die eruit moeten. Basiri vindt dat van niet maar Ronahi is van mening dat het daar deze week echt tijd voor is. Ik heb wel het gevoel dat Ashley en Tom samen afgesproken hebben met stemmen. Basiri antwoordt dat ze ook aan hem verteld hebben op wie ze gingen stemmen. Ronahi verklapt dat Tom gezegd hebt dat als hij het zou mogen zeggen ze op Doriana wilde. Glenn kwam ook naar mij toe dat Tom zich zorgde maken. Ik ging naar Tom toe en ik zei al dat hij zich geen zorgen hoefde te maken. Ik denk dat Ashley en Danny erop komen te staan. Doriana reageert verbaasd, Basiri denkt dat dat komt omdat ze tactisch zijn.

Verder was er nog paniek bij Doriana. Ze draagt namelijk een nachtbeugel. Ze heeft er veel geld aan uitgegeven om haar tanden recht te krijgen. En is dan ook erg zuinig op haar tanden nu, dus draagt heel trouw elke nacht de nachtbeugel. En deze moet elke dag schoongemaakt worden in lauwwarm water. Daarom vroeg ze aan Alice of ze haar water mocht. Maar daar ging het fout, dit water was kokend heet en Doriana deed hier haar beugel in. Met als gevolg dat haar beugel nu vervormd is.

Doriana raakt in paniek, ze is bang dat haar tanden nu weer scheef gaat staan. Tegen Sabeau doet ze haar verhaal en volgens de nieuweling moet ze op de knop duwen bij de dagboekkamer zodat ze een nieuwe kunnen regelen. Echter wordt er niet op gereageerd. Doriana is erg boos op zichzelf maar zal af moeten wachten tot de nieuwe dag. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken. Als het goed is wordt vandaag duidelijk wie er genomineerd zijn. De genomineerden sluiten zich later aan bij Tyron in het solo house zoals Big Brother eerder liet weten.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.6]

Ook interessant:

4 Reacties

Lili 8 februari 2024 - 08:21

Ach alweer dat groepje…zagen en klagen..de schapen die zich laten lijden door die kleine pitbull.

Beantwoord
Alex 8 februari 2024 - 10:15

Misschien gaat het stemmen weer heel anders dan ze verwachten.

Beantwoord
Anny 8 februari 2024 - 10:44

Ashley is anders vele erger hoor met steuken

Beantwoord
Linda 8 februari 2024 - 14:36

Ik vind het irritant worden dat Dilano vaak met ontbloot bovenlichaam door het huis loopt.
Trouwens, wat lijkt zijn duo partner Jimmy veel op boris johnson

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page