Home » De bewoners krijgen de opdracht van Big Brother om het laatste avondmaal voor de genomineerden te maken

De bewoners krijgen de opdracht van Big Brother om het laatste avondmaal voor de genomineerden te maken

Door BigBrotherNederland

Genomineerden Ashley en Nouchka verblijven met Tyron in het solo house. De bewoners in het huis doen allemaal hun eigen ding. Zo wordt er gekookt en een spelletje gespeeld maar dan meld Big Brother zich. Iedereen moet naar de woonkamer komen…

Als iedereen zit neemt Big Brother het woord. Bewoners, ik heb een bijzondere opdracht voor jullie. Jullie maken vanavond het laatste avondmaal voor de genomineerden. Maak er iets bijzonders van. Het eten zal worden opgediend in de gameroom. De ingrediënten liggen in de voorraadkamer. De voorraadkamer is nu open. Enthousiast gaan de bewoners naar de voorraadkamer en zien wat ze moeten maken. Het is Tom kha kai soep, biefstuk in champignon roomsaus en als toetje chocolade mousse met aardbeien. De bewoners gaan aan de slag voor de genomineerden.

Ondertussen krijgen genomineerden Ashley, Tyron en Nouchka van Big Brother te horen dat ze over 60 minuten een avondmaal krijgen in de gameroom. Ashley hoopt op biefstuk en Tyron hoopt op steak. Ook speculeren ze over wat er zal gebeuren. Tyron en Anouchka denken dat er tijdens het diner een bed word bijgeplaatst in het solo house maar Ashley is er 100 procent van overtuigd dat één van hun niet in het solo house slaapt. Tyron hoopt niet dat er iets belachelijk gaat gebeuren. Moeten ze misschien elkaar een vrijstelling gunnen? Of niet wij maar de bewoners merkt Ashley nog op. We gaan het zo wel zien schat zegt Tyron. Maar of er iets gaat gebeuren in de gameroom is afwachten. Ondertussen maken de genomineerden zich klaar en kleden zich netjes aan voor het laatste avondmaal…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 5]

Ook interessant:

8 Reacties

Alex 8 februari 2024 - 18:00

Het kan haast geen toeval zijn: het laatste avondmaal wordt bereid door 12 personen voor 3 genomineerden. Maar het lijkt me meer iets voor de paastijd…

Beantwoord
Johan 8 februari 2024 - 18:41

Wat lekker voor die 3 en dat ze morgen weer terug mogen het huis in. Ik hoop dat volgende week wel die gymboy Dilano en die Queen Jimmy eruit gaan. En als 3e die tuinkabouter Ronahi. Deze 3 praten zoveel met elkaar en die gymboy kan alleen maar over het spel praten. Eruit met die 3 volgende week

Beantwoord
Sylvia 9 februari 2024 - 08:03

@Johan, iedereen praat met elkaar he? Beter op gaan letten. Het zijn niet alleen Jimmy, Dilano en Rohani.

Het is ook Tom, Ashley, Basiri en Karen.

En niemand weet of ze terug mogen komen. Dat is nog nergens gezegd

Beantwoord
Sylvia 8 februari 2024 - 18:49

Ik vind het zo geweldig he?
Ashley weet altijd 100% zeker dat ze gelijk heeft, met alles!
En steeds weer is het 100% fout.
Ik lach me serieus Rot!

Beantwoord
Ostyn luc 8 februari 2024 - 18:57

Het laatste avondmaal? Krijgen ze dan morgen geen eten?

Beantwoord
Sylvia 8 februari 2024 - 21:40

Hahahaha daar moest ik ook aan denken…
Het laatste avondmaal…

Maar het zal anders gaan? Ik weet het niet…maar waarom idd laatste avond eten?

BB maakt het weer enorm spannend. Ik kan niet wachten.

Beantwoord
yvonne kerssens 8 februari 2024 - 20:40

ashley en tyron moeten echt in het big brother huis blijven ! !

Beantwoord
Hella 9 februari 2024 - 07:12

Ik vond het wel leuk dat de bewoners het eten moesten maken alleen dat opgemaakte vriendelijke van Roiana toen ze naar de gameroom ging niet. Zij is zo achterbaks die vrouw moet er snel uit het huis. Hoop dat ze snel op de nominatielijst komt te staan.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page